Kommentare til Verdens bedste boller

se opskriften her

Charlotte  -  2023-03-23 11:30:28
Hvorfor bliver de flade

  -  2022-11-24 11:59:26
Det er virkelig verdens bedste boller

Maja   -  2022-10-18 18:17:22
Det er de bedste boller jeg har smagt i verden tak for at få de bedste boller

Karen  -  2021-10-18 10:17:58
Fulgte opskriften med 75 gram gær og lavede dobbelt portion (150 gram).. Bollerne bliver store men flade. Hvad gør jeg galt?

  -  2021-05-13 10:26:19
Super nemme og gode boller

  -  2021-04-24 23:55:40
Hvilken mælk?? Sødmælk??

  -  2021-04-23 11:58:45
Super lækre. Tak for den gode opskrift

Tina Petersen  -  2021-04-22 20:38:52
Skal bollerne ikke pensles med æg eller andet inden bagning ?

siri  -  2021-04-12 11:24:00
kan man godt bruge tør gær stedet for friskt gær

  -  2021-04-09 23:54:31
Jørgen, man siger da ellers, at gær og salt ikke må komme i sammen....... jeg kan huske, at jeg også gjorde det. Jeg opløste endda gæren i saltet tilbage i 1980. Det virkede alligevel.......

Jørgen  -  2021-03-24 10:51:00
Et fif lad gær sukker og salt stå sammen i en skål i 45 minutter, inden det blandes sammen med den lunkne mælk og de øvrige ingredienser.

Ditte   -  2021-03-05 13:44:21
Dette er mine to go to boller 😁 indimellem skifter jeg halvdelen af melet ud med en grahamsmel og dette fungerer stadig fantastisk 👍 Idag afprøver jeg dem med chokolade stykker i, så nu glæder jeg mig til forhåbentligt lækre chokoladeboller 😍 Tak for en skøn opskrift, der altid giver ros 😁

Heidi  -  2021-02-20 10:54:23
Virkelig de bedste boller ever. Jeg bliver altid spurgt om, om jeg vil bage boller når venner osv. Skal holde fødselsdag og detber fordi de elsker de her boller. 5 stjerner fra mig

Henriette  -  2021-02-16 04:48:25
Det ér simpelthen verdens bedste og nemmeste boller! 😋 Hele familien herhjemme ELSKER dem ❤️ TAK 🙏🏼

Tony  -  2021-02-14 17:12:24
Kan man bruge olivenolie?

Nia  -  2021-02-05 15:53:40
Det er blevet den her opskrift vi altid går med, når der bages boller! De er super nemme og dejlig luftig. Vi bruger dog altid mere mel end angivet, men bollerne er stadig lækre 😛

Martin  -  2021-02-03 09:47:48
Super gode boller - tak for at du delte opskriften! Simpel som den er , blev jeg mest overrasket over at jeg ikke har lavet nogle lignende boller tidligere. Når de er så markant bedre.

Hanna  -  2021-01-23 14:40:34
Mega dejlige😊lette og luftige

Sarah  -  2021-01-18 15:29:07
Det er nogle rigtig gode boller. Og nemme at lave.

Sara  -  2021-01-12 17:26:53
MMh. jeg har fulgt opskriften og bageanvisningen til punkt og prikke, og jeg ved virkelig ik hvad der er gået galt, nu i alle skriver at de er blevet så gode. For vores boller har slet ikke hævet og de 12 minutter i ovnen er langt fra nok, og de nogle kompakte klumper så slet ikke er luftige eller lækre. Øv.

Birgit   -  2020-12-30 07:11:36
Har bagt disse boller mange gange og altid med held. Bruger opskriften til både boller og burgerboller. En virkelig god bolle siger alle :-)

Lis  -  2020-12-17 14:48:47
Supergode boller, som mange både ung og gammel sætter pris på.

Lasse   -  2020-11-21 13:33:07
En sikker vinder med ungerne Kom en spise ske kardemomme i og en halve theske ekstra salt i så smager de perfekte i min verden

Lone  -  2020-09-08 18:53:34
Så gode boller . Tak

Hej   -  2020-08-16 22:28:33
Hva pensler du dem med? 😊

Anja V  -  2020-08-16 13:42:08
Det er sku de mest smagsløse boller jeg nogensinde har smagt 😫

Mai  -  2020-08-14 10:10:33
Virkelig gode men alt for søde. Kan sagtens nøjes med e1/3 af sukkeret.

William  -  2020-08-11 20:43:52
Hvor lang tid skal bollerne hæve

Pernille Gaasedal  -  2020-07-11 10:10:09
I havde engang en anden opskrift på Verdens bedste boller. Den var altså bedre end den her. Den var med smør kan jeg huske.

Henriette  -  2020-07-05 02:03:12
Det er virkelig de bedste boller jeg nogensinde har smagt! Wauw!! Også er de så nemme at lave.. Jeg er fan 😃😃

Dolly Stræde  -  2020-05-05 18:13:10
Kan man bruge tørgær i stedet

Gitte  -  2020-02-15 12:08:41
Jeg elsker de boller. Jeg har også prøvet at putte grov rugmel i, det bliver de nu ikke ringere af 😋

Kirsa   -  2020-02-03 23:07:46
Uanset hvad du vælger... 5 kæmpe stjerner herfra ***"*

Kirsa   -  2020-02-03 23:06:11
Alle elsker de her boller! Selv min datter som er bager. Hun fortalte mig forresten at man aldrig skal pensle bollerne, men stille et fad med vand i.. Og helst uden at bruge varmluft. En lille note dog... Lad dejen hæve... Grunden til at den skal æltes og derefter hæve igen når bollerne er formet er for at slippe af med den co2 der dannes. Gode råd... Og bollerne bliver lige så gode... Tager bare en halv time længere

Kimi Lauridsen  -  2020-02-02 19:37:53
Kan dejen stå til næste dag

jette olsen  -  2019-10-31 09:36:05
Der er ret meget gær i, det mener jeg man helst skal spare på.

Mai-Britt   -  2019-10-27 15:11:35
Meget nemme at bage og resultatet er store flotte og velsmagende boller👍🏻Jeg fyldte rosiner i den ene halvdel og chokolade i den anden halvdel og penslede med æg.

Simone  -  2019-10-25 18:42:02
Hvilken slags olie er bedst at bruge?

Nadja   -  2019-08-17 13:13:48
Det er den endte dej der bare spiller, hver gang! Alle vil have opskriften:-) Jeg tilsætter en halv pose 5-kors blanding.

Kirsa   -  2019-08-06 20:27:12
De er fantastiske, selv når man kun bruger 50 g. gær!

Pilu  -  2019-03-09 19:10:01
Skal man ikke pensel med æg?

Asser  -  2019-02-12 09:47:40
Jeg har bagt disse boller til en husholdnings forening.. Alle var enige om at det var de bedste boller de havde smagt. Det var nok en fejl fra min sige da jeg skal bage til dem hver gang de skal holde møder og den slags.

  -  2018-11-25 12:20:57
Har lige bagt dem og fulgt opskriften. Mine smager ikke af en skid og er blevet så grimme og blege

  -  2018-10-07 14:49:50
Så lækkre

Maria  -  2018-08-25 18:45:17
Har bagt disse i dag og der blev 30 stk som både var store og mega luftige og hævede rigtig meget.. Jeg brugte 50 g. Gær og tilsatte 3 spk. Creme fraise samt lidt ekstra mel. Forlængede hævetiden både før og efter jeg formede bollerne. Dog synes jeg de både lugter og smager en del af gær og ikke smager af meget så næste gang vil jeg bruge 40 g. Gær og lidt mere sukker. Men super luftige og lækre boller.

Lise   -  2018-07-25 21:44:43
Det er de bedste, de blødeste og de lækreste boller jeg nogensinde har bagt.. de er virkelig gode!!!

Gitte  -  2018-07-06 12:17:49
De hæver fint og smager ok, en rigtig børnebolle

Laila 😊  -  2018-07-01 01:38:44
Det er 2.gang jeg bager disse boller .. De smager super skønne Kan varmt anbefales😘

  -  2018-06-29 17:55:37
bedste opskrift.

Spisekage  -  2018-05-21 15:14:52
Jeg vil ikke prøve der er for meget gær

Børge  -  2018-05-12 08:18:41
Hvilken slags hvedemel ? I min lokale købmand kan man købe 17 forskellige slags hvedemel.

Pernille Roager Andersen  -  2018-03-26 09:33:45
Det er simplthen den bedst opskrift på boller jeg nogensinde har lavet. Prøvet at lave dem i lørdags til min søns fødselsdag, alle elskede dem. De blev så store flotte og luftige. Virkelig lækre.

Jane  -  2018-03-17 14:03:22
Jeg har lavet bollerne lige som der er skrevet i opskriften og de smager hvirkelig dejlig. Dog har jeg penslet med lidt kold kaffe. De er lige så store som på billedet og lige så brune. Verdens bedste passer meget godt.

lailabritt  -  2018-03-04 09:50:15
Den bedste opskrift før blev mine boller små og hårde nu bliver de luftige og pæne i str hver gang der er fødselsdag i familien så skal jeg bage bollerne og i dag bliver der bagt 2 portioner da vi skal holde mit barnebarns 2 års fødselsdag

Maria  -  2018-02-25 11:29:28
Jeg bager disse boller ofte og der er SÅ gode og nemme. Bruger 50 g gær.

Bettina Kronborg   -  2018-02-23 20:24:27
Har lige bagt bollerne , de er fantastiske store og flotte . Brugte kun 50 gr gær , men det gjordedes ikke ringere .

Nadja Storm   -  2018-02-11 14:28:58
Helt vildt god opskrift! Jeg tilsætter en pose femkornsblanding og jeg bager altid de boller! Jeg får enormt meget ros for dem hver eneste gang, så dem bliver jeg ved med at lave:-) De både hæver og skinner:-)

Agnes  -  2018-02-10 21:16:41
De er nemme og lave. De hæver meget. Jeg tagere mel i til jeg synes det var fint

Pernille   -  2018-02-04 14:44:26
Jeg bruger tørgær istedet for alm gær og blandet det med melet. Det er en Super nem opskrift. Bollerne hæver op og bliver rigtige luftige og bevarer luftigheden flere dage efter. Bedste boller jeg har haft længe. Prøvet opskriften op til flere gange og de bliver lige gode hver gang.

  -  2018-02-03 08:33:54
De er nemme og gode - bruger dog kun 50 gr.gær og kun et par spsk.sukker - blander havregryn og andre slags mel i efter humør - eller revne gulerødder - vejer ikke melet - tilsætter efter behov. Lader dejen hæve en time og former herefter bollerne 30-40 stk) og lader dem efterhæve på pladen i en halv time.

  -  2018-01-31 10:42:02
Husk, hvis i vil have skinnende boller, som på billedet, så pensel dem med æg👍

Jens  -  2018-01-20 19:41:07
Alt.. Alt for meget gær per kg mel. Jeg forstår ikke hvordan i kan give dem 5. 25gr gær per 1kg mel er hvad en professional bager bruger. Selv dette kan skæres ned til 12,5gr pr 1kg mel med dobbelt hævetid af 25gr gær. Ligeledes: 50gr gær skal for- og efterhæve i 1 time. 25gr gær skal for- og efterhæve sammenlagt 2 timer. 12,5gr gær skal for- og efterhæve i sammenlagt 4 timer. Det er tydeligt folk ikke har gidet sætte sig ind i hvordan gær hæver. 1. Sukker, vand, olie og gær samt andre våde vare skal blandes sammen. 2. Væsken du blander gæret i må ikke overstige 35gr, for brød og lign skal det helst være under 30gr og højere end 25gr. 3. Hvis gæren du bruger er tør er det en god idé at bruge surdej i stedet da dette genopliver tør gær (ikke produktet tørgær). 4. Jo mere korrekt temperatur væsken havde da du blandede den med gæren jo hurtigere går gær processen i gang. 5. Jo længere du lader gæren virke jo størrere bliver dit brød. Husk at brød falder sammen hvis det ikke er i en form. Det handler om fysisk. 6. Giv dit brød fugt mens det hæver (forstøver, pensel eller lign). Hvis det ubagte brød tørrere stopper gær processen. 7. Brug evt. lidt varme fra en ovn sat til 50grader eller mindre til at give et boost til hævningsprocessen - maks 3-4min af gangen (HUSK AT TAGE PLADEN UD - BRØDDET KAN IKKE STÅ I EN OVN SAT TIL 50GRADER DU SLÅR GÆREN IHJEL)

Ditte Laursen   -  2018-01-19 18:17:50
Har prøvet i 3 omgange nu, og ALLE gange har bollerne ikke hævet. Mælken har haft en temperatur på præcis 37,5 hver gang, saltet dræber altså gæren, det siger videnskaben også. Hvis i er lykkedes med det, så tillykke, men det er bare et rent tilfælde.

Anonym  -  2018-01-10 14:26:24
Mine boller blev ikke skinnende som dem på billedet...

Mutti  -  2018-01-05 16:45:28
De bedste boller ever, jeg bruger 100 gr. 00 mel, og tilsvarende mindre hvedemel. 5 stjener

Maria  -  2017-12-23 07:32:57
Det ER de bedste og nemmeste boller EVER! Dog kun 50g gær. I dag vil jeg prøve at udskifte olie med smør og se hvordan det bliver.

Silje kofoed  -  2017-12-16 15:44:32
De var super gode............ps hvis man putter cokolade i smager det også godt

Susie  -  2017-12-06 10:49:11
Forstår overhovedet ikke hvorfor det går galt for nogle. Det er verdens nemmeste opskrift. Jeg halverer den dog og vejer ikke mel op, men tilsætter efter efter behov. Ps: sikke noget vrøvl at der SKAL æg i bolledej

Lene Nytoft  -  2017-12-05 09:36:52
Uha Ja, de ser lækre ud og nemme. Måske det er en skrøne, men jeg har altid lært at man endelig IKKE må putte salt direkte ned til gæren da gær cellerne vil blive ødelagt men altid først opløse gæren i den lune væske og tilsætte de andre ting, hvori melet jo indgår og melet blander man så med saltet og sukkeret. Men ser nu tit opskrifter med at man lytter saltet og sukker ned i gæren inden de øvrige ting, så det er nok bare en gammel skrøne. Det er bare svært at lære en gammel hund nye kunster😀😀😀

Ib  -  2017-11-25 12:31:29
Ikke noget at falde i svime over.Det er en almindelig franskbrødsdej.Der skal æg i boller !!!!

Helle  -  2017-11-05 13:20:11
super nem opskrift og de hæver meget rigtig meget :-) smager godt Tak for opskriften

  -  2017-11-02 12:19:04
Det er super gode boller. Smager lige som de skal

Silje kofoed  -  2017-10-02 19:44:17
De var super gode............ps hvis man putter cokolade i smager det også godt

Michelle  -  2017-08-13 14:13:31
Min boller ville slet ikke hæve. Gik efter opskriften, men kan se i kommentarerne man ikke må opløse gær i salt. Så går udfra det var min fejl. Og det burde laves om i opskriften.

Thomas  -  2017-07-30 10:55:49
Sukker fremmer hævningen, salt mindsker hævningen, når det blandes i med gæren. Jeg tænker at man kan nøjes med 35-40g gær ved at komme salten i melet i stedet. Så spørger i sikkert hvorfor det, når nu det andet virker. Svaret her er: For at undgå smagen af gær. Endnu bedre er alt glemme alt om hævetider og kigge på dejens størrelse i stedet. Prøv med 25g gær og vent til dejen er hævet til dobbelt størrelse i stedet.

Charlotte jonasson bakø   -  2017-07-29 10:45:37
Fantatiske boller ... 💖

  -  2017-07-11 12:14:35
De bliver store

  -  2017-07-11 08:42:26
For sød😞

Helle Søndergaard  -  2017-07-09 12:45:02
Den lækreste dej, jeg har lavet længe. Og de hævet så fint. Glæder mig til at smage dem 👍

Pernille   -  2017-07-01 07:20:32
Nem og god opskrift og de smager som en drøm og blev store og luftige

tommy  -  2017-06-15 08:19:02
Er der fejl i opskriften har brugt al melet men stadigvæk flydende i konsistensens

Anette Balle  -  2017-06-14 12:40:54
Det er de bedste boller, jeg nogensinde har bagt. Store og luftige og en lækker dej at arbejde med. Har lige bagt 50 stk👍👍

Betina   -  2017-06-02 22:18:14
Det er den beste opskrift og den er skide nem og selvom de er store giver jeg dem stadig 12 min og de er stadig færdig og alle elsker dem når jeg har lavet dem bruger kun den her opskrift og de er virklige lækker vær gang

Dorthe  -  2017-05-29 19:21:05
Det er de bedste og nemmeste boller. Har bagt dem flere gange, og aldrig haft problemer med at de ikke hæver. Der er noget vrøvl at man ikke må blande sukker og gær - har altid gjordt det, og aldrig haft problemer med at dejen ikke vil hæve! Kan kun anbefale dem- alle der smager dem er vilde med dem. God bagning til jer alle!!!

Dorthe  -  2017-05-27 09:54:14
Det er de bedste og nemmeste boller. Har bagt dem flere gange, og aldrig haft problemer med at de ikke hæver. Der er noget vrøvl at man ikke må blande sukker og gær - har altid gjordt det, og aldrig haft problemer med at dejen ikke vil hæve! Kan kun anbefale dem- alle der smager dem er vilde med dem. God bagning til jer alle!!!

Michael.  -  2017-05-26 19:48:03
De skal overhoved ikke pensles hold jer til opskriften så er de perfekte... De er et hit til alle hyggestunder og selvom de er et par dage gamle så skaæ de bare lunes så er de som ny bagte....

Rigtig gode!  -  2017-05-07 16:39:09
Der mangler bare at stå, at man skal huske at pensle dem.

Lykke   -  2017-05-05 12:30:05
Kom kardemomme i dejen. Perfekt! De bedste og flotteste boller!!!!

Susanne  -  2017-04-28 21:49:59
Jeg har altid gået under navnet betonbageren i familien. Men så prøvede jeg denne opskrift og fik også lidt hjælp via fb og fik lavet de lækreste boller ever :) Nu bager jeg stort set alt og det er faktisk hyggeligt,når det også bliver spist :) Det gør det nu :)

Frederik  -  2017-04-25 19:54:09
Første of sidste gang jeg bruger denner opskrift. Bollerne blev alt for store, og var nød til at give dem 5 minuter so bunden kunne blive færdig.

Nicole  -  2017-04-17 14:24:11
Elsker den her nemme og gode opskrift! Kan varmt anbefale den.

Birgitte   -  2017-04-13 14:45:38
Jeg kom tranebær og sesamfrø i. Super opskrift.

Louise  -  2017-04-05 13:51:03
De dårligste boller jeg har lavet længe. Mine boller hævede heller ikke :-(

Sarah Zoubedi  -  2017-03-26 00:15:28
Hvad gør jeg hvis jeg skal bruge tørret gær? Skal jeg så bruge 30g tørret gær istedet?

RMP  -  2017-03-22 23:21:03
Bruger smeltet smør i sted for olie - det smager fantastisk :-)

  -  2017-03-12 12:33:11
Blander da gær, sukker, salt og de hæver fint👍🏽 De er rigtig nemme at lave og altid et hit for min søn og gæster😊 Putter også nu lidt grovere mel typer i og de fungere også fint.... God bagning derude

Chathe  -  2017-03-06 21:16:06
Jeg puttede havregryn og solsikke kerner i mine boller. De hittede :)

Hanne Jensen  -  2017-03-05 14:38:43
Altså jeg er glad for at jeg ikke læste kommentarerne før jeg gik igang med at lave disse boller,for så tror jeg ikke jeg ville have bagt dem,men at de skulle blive klæge og fedtede,og at jeg ikke kunne blande gær,sukker og salt sammen,det er ikke sandt,de smager skønt og er rigtig nemme at lave.Tak for en skøn opskrift. Venlig hilsen Hanne

  -  2017-02-27 11:36:57
Let og lækkert. Rigtige fødselsdagsboller ;-)

  -  2017-02-11 14:46:20
jeg lavede dem for 14 dage siden og de hævede skam fint

L  -  2017-01-26 08:41:26
I må aldrig blande salt sukker og gær!!!!!! Det ødelægger gærcellerne og de vil derfor ikke hæve !!!! Tá det fra en som er uddannet bager!!!!

peter  -  2017-01-22 03:04:23
de boller er meget gode men der står 75 g gær men 50 g er nok til de boller

Tanja Bøgild   -  2017-01-20 10:12:52
Super lækker opskrift jeg har prøvet med øko gær og alm gær syndes de er bedst med øko gær 😀

  -  2017-01-16 22:36:28
Lillefinger varmt er 37 grader eftersom din krop er 37 grader. De fleste har nok ikke et termometer så lillefingervarmt er en rigtig fin måleenhed.

  -  2017-01-14 09:09:50
Lillefinger varmt ? Møgudtryk angiv hellere en temp 😬37 grafer 50 grader 22 grader !

Sille  -  2017-01-07 16:32:59
Har brugt opskriften to gange, og er mislykkedes de to gange- hæver ikke, og bollerne bliver klæge/olierede. Øv.

Helena  -  2017-01-07 12:30:45
Opløste gæren i sikker og salt og det fungerer altså fint. Plus de smager virkelig godt:-)

  -  2017-01-04 12:21:02
Super gode boller bruger sødmælk Så er de super gode

Barkan  -  2017-01-01 11:54:18
For os der aldrig bager (professionel soldat på 54 år), ville en uddybning af opløsningen af gæren have været fantastisk. I min vildeste fantasi havde jeg ikke troet man kunne oplyse gær uden vand, så jeg smed naturligvis gæren i lunken vand med sukker og salt.

Alexander  -  2016-12-12 22:55:29
De smager skønt og er nemme at lave. Tak!

  -  2016-11-23 13:08:00
De smager fantastisk og valg lidt putte fuldkornsmel i og rørsukker (mindre end anført) i stedet for alm. sukker, så en virkelig god opskrift som man kan tilføre og mindske andre ting i. Får altid glade gæster og endnu gladere dreng hver gang jeg servere dem :-)

Dundee  -  2016-11-19 13:24:02
De er gode med solsikke frø i.

Flemming  -  2016-11-10 19:12:56
Det er ikke godt at opløse gær i salt det skal helst opløses i 37 grader varm vaske

rikke  -  2016-10-30 12:31:18
Jeg syntes de er rigtig gode og nemme og lave. jeg tilsætter og en tsk kardemomme det giver lidt mere smag, hvis man er til det

celinda  -  2016-10-29 15:37:59
gæren bliver dræbt ved at blande det med sukker og salt først... det bedste man kan gøre er at blande gær med lunken mælk (hvilket også fremmer hæve prosessen) når boller så er formet kog da en stor gryde med varmt vand og sæt den ind i en slukket ovn med en plade boller og lad dem hæve 15-20 min gentag med næste plade og så bag... bliver virkelig gode.

Gudrun Jacobsen  -  2016-10-28 22:52:01
Ja, så har jeg prøvet denne oppskrift, den er god, men ikke meget anderledes end dem jeg plejer at bage. Dog skal siges at jeg brugte 60-65 g.ger istedet for 75g. som jeg syntes lød lidt meget ojeg var nødt til at bruge en smule mere mel, ellers fint nok :)

Laila Hillebrenner   -  2016-10-27 19:54:07
Bedst og nemmeste boller jeg har bagt til dato. Familien er vilde med dem

Lisa Lynge  -  2016-10-21 16:48:24
De smager meget af gær

Lisa Lynge  -  2016-10-21 16:13:29
Har gjort som der står i opskriften, men de hæver ikke en skid.

Carsten Bech  -  2016-10-21 10:15:51
tilsæt rosiner og pensel dem med æg lige inden ovnen de bliver så flotte og glatte men super lækre boller og såå nemme og lave

  -  2016-10-20 14:39:48
opløser gæren i sukker og salt... og det er helt perfekt.

Maise  -  2016-10-12 19:53:18
Kan de bruges som fødselsdagsboller?

Maria  -  2016-10-12 16:03:18
Jeg har dem i ovnen nu og de ser mega gode ud. Jeg opløste dog gæren i varm mælk først, inden jeg puttede alt det andet i. Brugte flydende margarine i stedet for olie, da jeg ikke havde nok olie. Fik 25 ud af portionen, vejede dem af til omkring 70-75g.

Hanne sørensen . 10.10. 2016  -  2016-10-10 13:43:58
Nemme og lækre boller

  -  2016-10-09 15:18:08
De bedste luftige lækre boller! Mums de er super gode... Tilføjer af og til sesam eller solsikkekerner på toppen :) Mine naboer bliver så glade når jeg kommer forbi med en pose til kaffen :) Jeg bruger kun denne opskrift - 5 stjerner fra mig og naboen selvfølgelig

Maibritt Jørgensen   -  2016-09-30 16:40:40
De er super lækker og min familie ville have jeg skal bage dem igen og igen

Freja munk  -  2016-09-23 22:49:08
Lækker dejlig luftig

  -  2016-09-21 10:00:08
Super god opskrift, vil kun bruge den fremover

Jeanette  -  2016-09-15 22:18:55
De bedste boller til dato :) fulgte opskriften til punkt og prikke og de blev helt perfekte og lækre. Laver kun disse i femtiden .

Josefine Petersen   -  2016-08-21 11:20:14
Jeg er nu 11 år og jeg har lavet de bolle mange gange

  -  2016-08-03 15:11:59
Har bagt dem ca10 gange. Næsten altid perfekte. Bruger kun 50 g gær og forhaver ca 15 min. De liver super.

  -  2016-07-26 16:12:29
Hej. Det startede fint.:-) MEEN hvorfor falder de sammen ?? Den første halve time efter de var færdige, var de stadig høje, men så faldt de sammen. Øv kikset. Men de smager godt. Jeg prøver nok igen.

Cecilie  -  2016-07-18 18:15:37
De er virkelig verdens bedste boller!! Brugte noget at dejen til pølsehorn, de var bare perfekte!!

  -  2016-06-21 15:34:05
Skal ovnen forvarmes på 200? :)

Maria S.  -  2016-06-19 23:32:51
Super lækre boller, endnu bedre hvis det tilsættes en omgang kardemomme

Majbritt povlsen   -  2016-06-18 14:13:01
De her boller er de bedste jeg har smagt nogensinde! De er så gode! Kom dog en anelse mindre gær i og lidt mindre sukker

Christina P  -  2016-06-11 18:23:39
Mine mislykkedes, men var dog spiselige. Fik det kun til 16 boller, men de hævede rigtig meget, så kunne sagtens have lavet 24 små til at starte med. Desværre "punkterede" bollerne efter hævning :( Måtte give dem lidt ekstra i ovnen, da de ikke ville blive faste, men resultatet blev spiseligt med god smag. Bare lidt irriterende udfordringer på vejen...

Jette  -  2016-05-19 21:32:03
lækre og luftige

  -  2016-05-09 14:43:47
Mine mislykkedes, de hævede overhovedeT ikke, spild af tid og ingredienser desværre

Jytte Faber  -  2016-05-04 10:42:14
Opskriften ligner den jeg bruger, fra Irmas bagebog. Mindre gær og mindre sukker.

Linda  -  2016-04-28 19:08:16
Jeg brugte 50g gær og 60g rør-sukker i 1. forsøg... 2. forsøg kom jeg kun 5dl mælk i, men så 100g solsikkekerner og 100g valnøddekerner, og jeg må sige, de smager skønt, er luftige og lette, uden at være tørre, men samtidig har de den der sprøde skorpe... :) Kan klart anbefales!

Karen  -  2016-04-28 09:35:45
Super gode boller - det er blevet standard opskriften her i huset. Og jeg pensler dem også lige med et sammenpisket æg før bagning. Ps. De ER virkelig verdens nemmeste boller :-)

Martin  -  2016-04-11 12:52:47
Rigtig gode boller med super fin fylde og krumme. Hæver også rigtig fint op. Penslede dem med æg for at få en mere gylden overflade. Jeg opløser nu altid gæren i lillefinger varm mælk og tilsætter derefter 1/3 mel og først derefter salt og sukker. P.S. Jeg brugte kun 2/3 af den anbefalede mængde gær og tilsvarende mindre sukker.

Top gode boller  -  2016-04-11 10:19:41
Rigtig gode boller med super fin fylde og krumme. Hæver også rigtig fint op. Penslede dem med æg for at få en mere gylden overflade. Jeg opløser nu altid gæren i lillefinger varm mælk og tilsætter derefter 1/3 mel og først derefter salt og sukker. P.S. Jeg brugte kun 2/3 af den anbefalede mængde gær og tilsvarende mindre sukker.

Susanne   -  2016-03-26 17:09:29
Er der nogen der pensler dem?

Mille  -  2016-03-25 14:17:53
De hæver helt perfekt, også selvom gæren blandes med sukker og salt. Gode boller. Næste gang vil jeg bruge mindre gær.

Kristian   -  2016-03-13 19:34:48
Har lavet bollerne et par gange efterhånden og familien elsker dem. Jeg opløser gæren i væsken og blander sukker og salt i melet. Jeg kommer gerne en knivspids kardemomme, kanel eller lignende i for at give lidt variation. Fantastisk resultat hver gang!!

NielsPeterBayLæsøe  -  2016-03-12 08:26:15
Rigtig dejlige super gode boller, bagte dem til en fødselsdag og fik at vide af fødselsdagsbarnet, at de er bedre end dem man kan købe ved bageren, så denne opskrift bliver brugt i fremtiden

Lenorasmor  -  2016-03-09 12:12:15
Lækker lækker opskrift! Jeg opløste dog gæren i den lune mælk og brugte smør i stedet for olie. Og lod dejen hæve først i skålen og derefter som boller på brædepande. De blev lækre og luftige!

Futte  -  2016-03-03 13:52:38
De bedste boller Ever, fantastisk luftige og god smag. Der blir skrevet at man dræber gær ved at putte det i salt og sukker. Jeg har ingen problemer med død gær de hæver perfekt

May-Britt  -  2016-03-03 12:47:47
Hej de ser godt nok lækker ud, men mit spørgsmå er hvad olie bruger man

Loni  -  2016-03-02 11:05:17
Tror i man kan bruge vand istedet for mælk da min datter ikke kan tåle mælk?

Maria  -  2016-01-30 14:05:59
Super lækre og nemme boller! Bruger opskriften til både almindelige boller, pølsehorn, pizzasnegle og kanelsnegle. De er et kæmpe hit herhjemme!

  -  2016-01-14 20:16:32
Skal de ikke pensles?

Rikke  -  2016-01-10 12:09:26
De er fantatiske 😊 Fik 20 boller ud af det.. Men de er også lidt store.!

  -  2015-12-16 13:31:52
Dejlige luftige boller jeg brugte 50 g gær og 60 g sukker og de smager bare så godt. Ungerne er helt vilde med dem så det er ikke sidste gang jeg skal lave dem🤗

Ane Mette Andersen  -  2015-11-23 22:50:48
Teori og i praksis ved man som bager,at hvis man opløser gær i salt så laver man selvmord på gæren. Gær skal opløses i lunken væske. Det kan gøres ved at smelte margarinen og hælde den kolde mælk i så væsken er lun. Ikke varm. Svarer til at når man stikker fingren i er væsken værken kold eller varm. En anden ide er lidt vand i ovnen når bollerne lige er sat ind. Det giver damp og så sætter bollerne ikke skårpe så hurtigt og så bliver de større Held og lykke hilsen en bager

Frida  -  2015-11-22 14:24:53
En rigtig god dej kan også bruges til at lave pizzasnegle

Heidi  -  2015-11-03 09:42:54
Hold nu op de er lækre, luftige og smager godt. og ros fra gæsterne da også bliver flotte.

Jannie   -  2015-09-19 10:19:56
Luftige, lækre Boller. Vil aldrig bruge andre opskrifter end denne igen.

Jette  -  2015-08-08 15:20:43
Den er også god til at lave pølsehorn ude af den dej det smager også godt giver 10 her fra til pølsehorn og 10 her fra til boller

  -  2015-08-04 12:05:13
God opskrift, men der bliver ikke 24 boller.

Lotte k  -  2015-07-21 17:50:03
jeg er igang med at lave dem nu. De står inde i ovnen. Jeg har kommet et stykke pølse i, så ungerne kan få pølsehorn. De er meget flotte og store. Helt glatte at se på. Udseende er en topper på skalaen. Nu glæder jeg mig så til at finde ud af om smagen og konsistensen er ligeså.

Klara  -  2015-06-20 08:41:29
Perfekte boller jeg bagte dem i torsdags og her til morgen til hele familien

Christina  -  2015-06-01 19:08:24
Skønne, skønne boller. Lavede dem med 50 gram gær, hvilket fungerede perfekt. Lavede 1/3 af dem med rosiner:) Tak for en super opskrift!!

en tester  -  2015-05-27 09:24:53
de er rigtig gode jeg giver 10

Aabye  -  2015-04-02 16:41:57
De bedste boller jeg nogen sinde har fået. De er også rigtig gode med rosiner og kanel i..

Majken M  -  2015-03-24 18:35:23
Det er virkelig nogle lækre boller! Det ville være dumt, ikke at lave dem. Der bliver stadig snakket om dem i familien. Vældig stor begejstring!

Zandie :-)   -  2015-02-20 16:51:10
Super gode boller... Og kæmpestore.. Fik 20 stk ud af det...

  -  2015-01-11 16:45:29
Passer med 70 gram pr bolle så bliver der nøjagtig 24 stk. Dejlige nemme og gode boller 10 herfra

  -  2014-10-07 09:37:19
Kan de fryses

Ann Charlotte  -  2014-09-20 09:40:55
Super lækre boller, fik dog 18 ud af dem da jeg lavede den store. Synes der skal lidt mindre gær i. Måske kun 50g. Delte dejen i to så den ene blev med 3slags kerner og en uden noget så lækkert

Kay  -  2014-06-20 14:28:19
Hej. Du skriver "Opløs gæren i sukkeret og saltet i en skål". Man dræber altså gærcellerne når man putter salt og gær sammen! Gæren bør opløses i lunken vand eler mælk. Salt og sukker blandes i melet, og derefter tilsættes gæropløsningen.

Annette  -  2014-02-08 10:00:00
De er vildt gode, nemme og lave, en ren 10'er herfra :O)

kræmer  -  2014-01-27 14:45:29
super gode og nemme at bage for børn

Ida  -  2012-12-24 09:51:17
De lever op til navnet

Hjemmebageren  -  2012-01-07 00:05:41
Bollerne bliver også rigtig gode selvom man bruger vand istedet for mælk. Hvis der er personer der ikke tåler mælk....

Christine  -  2011-12-24 08:47:41
Jeg må tilslutte mig overskriften... I dag er det 3 år i træk julemorgen jeg laver disse boller, og de er fantastiske... Jeg bruger også 925 g mel som Kent skriver... Nam e' nam

hehe  -  2011-10-12 15:40:51
Lidt for klisteret.... men um de gode!

  -  2011-08-29 21:12:16
ABSOLUT de allerbedste boller! :D jeg fik 28 boller ud af denne opskrift.. Den er KANON..! en 10'er herfra ;p

Nickinator  -  2011-02-04 11:24:26
Prøv at lade dem hæve min. 1 time i skål og derefter form bollerne og stil dem på plader og lad dem hæve yderligere min 1 time så blir de rigtig gode og luftige :)

  -  2010-10-13 13:21:04
jeg delte dem op i tre potioner, en med chokolade, en med solsikkekerner og en normal. så er der lidt til enhver smag. og de smager fantastiske hver og en. jeg tilføjede dog et æg og opløste gæren i det lune mælk og olie. go appetit!

:)  -  2010-03-05 15:56:02
Hvor lang tid skal de ca. have?

mig  -  2009-10-15 13:44:59
De er helt fantastiske - Jeg har ikke god til at bage med disse her er super gode, og de er ikke kun gode den dag de er bagt!

Fie  -  2008-04-25 14:48:14
Rigtig gode boller.. jeg valgte kun at bruge en pakke gær og jeg syntes at de blev helt perfekte.. Jeg valgte også at bruge smør i stedet for olie og jeg valgte også at opløse gæren i mælken før jeg puttede de andre ting i :)Men en 10´er herfra:)

Hasse  -  2008-02-23 10:20:04
Easy-peasy-nice-and-easy :D Tilsæt evt. en teske-fuld vanille, så blir de lige en tand bedre..

anja  -  2007-11-13 10:01:17
der er formeget gær i.

Jannie  -  2007-10-12 12:24:08
Man kan nøjes med 30g sukker. De er stadig gode- og lidt sundere.

Trold  -  2007-10-01 00:45:28
super lækre boller - jeg får ca. 25 stk. ud af denne portion

Sejeste<33  -  2007-01-11 20:21:22
Suuuper nemme at lave og dejlig bløde men med et æg i...

Annemette  -  2005-01-01 01:01:01
Hmm de er nu okay:)men der er nogle der ligeså gode;)nemlig dem min mor laver:Dhihi men dem her er okay fine:D

Kizzy  -  2005-01-01 01:01:01
10 her fra rigtig gode boller.

Trine  -  2005-01-01 01:01:01
Super lækre og nemme boller jah jeg bagte dem lii igår mmm...

Sarah.  -  2005-01-01 01:01:01
Rigtige gode boller =) Jeg er rigtig dårlig til at bage, og det kommer altid til at smage meget mærkeligt det jeg laver. MEN denne gang smagte mine boller virkelig af boller. Kanon opskrift =)

Gitte Schäfer Hansen  -  2005-01-01 01:01:01
Hvor mange boller kommer der ud af denne portion

rikke  -  2005-01-01 01:01:01
de er bare FOR gode.. jeg er 13 og de er mega nemme at lawe.. super duber.. verdens bedste boller... jeg giver dem 10..

Birthe  -  2005-01-01 01:01:01
Superlækre og meget nemme. Prøv dem - de bliver en favorit!

Kent  -  2005-01-01 01:01:01
TIP: Prøv kun at tilsætte 925 gram mel, og rør og bank så dejen sammen i en skål. Lad dejen hæve i skålen i 20 min. Ælt dejen og form bollerne og sæt dem på pladen. Lad dem hæve i 40 min., før de sættes i oven. Jeg synes, det giver meget bedre boller. PRØV DET!!! :-)

Kent  -  2005-01-01 01:01:01
Meget gode, luftige og velsmagende boller!! Kan varmt anbefales :-) .