Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Verdens bedste og nemmeste boller!

Antal:
stk. 24 stk.
Ret : Brød boller og kiks

Hovedingrediens : Mel

HvedemelIndsendt af : Anette Svarre Lund

Indsendt :

Verdens bedste og nemmeste boller!, billede 4 Verdens bedste og nemmeste boller!, billede 1 Verdens bedste og nemmeste boller!, billede 2 Verdens bedste og nemmeste boller!, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
75 gram Gær
75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
6 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1.5 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1000 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram


Opskrift:

Opløs gæren i sukkeret og saltet i en skål. Varm mælken og olien, så det er "lillefinger" varmt og hæld det i skålen. Tilsæt derefter melet lidt efter lidt og gem lidt til æltning(brug ikke nødvendigvis alt melet).

Form bollerne og læg dem på en bageplade med bagepapir. Dæk dem med et viskestykke og lad dem have en ca. en time.

Derefter bages de i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn til de er lysebrune på toppen, ca. 12 minutter.

Tips:

Ingen, der har smagt disse boller, når min lillesøster Henriette på 13 år laver dem, har nogensinde smagt nogle boller, der smager bedre!



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (843 stemmer)

Opskriften er vist 908259 gange,
og udskrevet 9918 gange.


Energi:
KJ total 22943 (5462 kcal)
KJ pr. stk. 955 (227 kcal)
Vægt ialt 1889 gram
Vægt pr. stk. 78 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1214 KJ (289 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 9.2 gram
Kulhydrat 46.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Verdens bedste og nemmeste boller!

Helle  -  2017-11-05 13:20:11
super nem opskrift og de hæver meget rigtig meget :-) smager godt Tak for opskriften

  -  2017-11-02 12:19:04
Det er super gode boller. Smager lige som de skal

Silje kofoed  -  2017-10-02 19:44:17
De var super gode............ps hvis man putter cokolade i smager det også godt

Michelle  -  2017-08-13 14:13:31
Min boller ville slet ikke hæve. Gik efter opskriften, men kan se i kommentarerne man ikke må opløse gær i salt. Så går udfra det var min fejl. Og det burde laves om i opskriften.

Thomas  -  2017-07-30 10:55:49
Sukker fremmer hævningen, salt mindsker hævningen, når det blandes i med gæren. Jeg tænker at man kan nøjes med 35-40g gær ved at komme salten i melet i stedet. Så spørger i sikkert hvorfor det, når nu det andet virker. Svaret her er: For at undgå smagen af gær. Endnu bedre er alt glemme alt om hævetider og kigge på dejens størrelse i stedet. Prøv med 25g gær og vent til dejen er hævet til dobbelt størrelse i stedet.

Charlotte jonasson bakø   -  2017-07-29 10:45:37
Fantatiske boller ... 💖

  -  2017-07-11 12:14:35
De bliver store

  -  2017-07-11 08:42:26
For sød😞

Helle Søndergaard  -  2017-07-09 12:45:02
Den lækreste dej, jeg har lavet længe. Og de hævet så fint. Glæder mig til at smage dem 👍

Pernille   -  2017-07-01 07:20:32
Nem og god opskrift og de smager som en drøm og blev store og luftige

tommy  -  2017-06-15 08:19:02
Er der fejl i opskriften har brugt al melet men stadigvæk flydende i konsistensens

Anette Balle  -  2017-06-14 12:40:54
Det er de bedste boller, jeg nogensinde har bagt. Store og luftige og en lækker dej at arbejde med. Har lige bagt 50 stk👍👍

Betina   -  2017-06-02 22:18:14
Det er den beste opskrift og den er skide nem og selvom de er store giver jeg dem stadig 12 min og de er stadig færdig og alle elsker dem når jeg har lavet dem bruger kun den her opskrift og de er virklige lækker vær gang

Dorthe  -  2017-05-29 19:21:05
Det er de bedste og nemmeste boller. Har bagt dem flere gange, og aldrig haft problemer med at de ikke hæver. Der er noget vrøvl at man ikke må blande sukker og gær - har altid gjordt det, og aldrig haft problemer med at dejen ikke vil hæve! Kan kun anbefale dem- alle der smager dem er vilde med dem. God bagning til jer alle!!!

Dorthe  -  2017-05-27 09:54:14
Det er de bedste og nemmeste boller. Har bagt dem flere gange, og aldrig haft problemer med at de ikke hæver. Der er noget vrøvl at man ikke må blande sukker og gær - har altid gjordt det, og aldrig haft problemer med at dejen ikke vil hæve! Kan kun anbefale dem- alle der smager dem er vilde med dem. God bagning til jer alle!!!

Michael.  -  2017-05-26 19:48:03
De skal overhoved ikke pensles hold jer til opskriften så er de perfekte... De er et hit til alle hyggestunder og selvom de er et par dage gamle så skaæ de bare lunes så er de som ny bagte....

Rigtig gode!  -  2017-05-07 16:39:09
Der mangler bare at stå, at man skal huske at pensle dem.

Lykke   -  2017-05-05 12:30:05
Kom kardemomme i dejen. Perfekt! De bedste og flotteste boller!!!!

Susanne  -  2017-04-28 21:49:59
Jeg har altid gået under navnet betonbageren i familien. Men så prøvede jeg denne opskrift og fik også lidt hjælp via fb og fik lavet de lækreste boller ever :) Nu bager jeg stort set alt og det er faktisk hyggeligt,når det også bliver spist :) Det gør det nu :)

Frederik  -  2017-04-25 19:54:09
Første of sidste gang jeg bruger denner opskrift. Bollerne blev alt for store, og var nød til at give dem 5 minuter so bunden kunne blive færdig.

Nicole  -  2017-04-17 14:24:11
Elsker den her nemme og gode opskrift! Kan varmt anbefale den.

Birgitte   -  2017-04-13 14:45:38
Jeg kom tranebær og sesamfrø i. Super opskrift.

Louise  -  2017-04-05 13:51:03
De dårligste boller jeg har lavet længe. Mine boller hævede heller ikke :-(

Sarah Zoubedi  -  2017-03-26 00:15:28
Hvad gør jeg hvis jeg skal bruge tørret gær? Skal jeg så bruge 30g tørret gær istedet?

RMP  -  2017-03-22 23:21:03
Bruger smeltet smør i sted for olie - det smager fantastisk :-)

  -  2017-03-12 12:33:11
Blander da gær, sukker, salt og de hæver fint👍🏽 De er rigtig nemme at lave og altid et hit for min søn og gæster😊 Putter også nu lidt grovere mel typer i og de fungere også fint.... God bagning derude

Chathe  -  2017-03-06 21:16:06
Jeg puttede havregryn og solsikke kerner i mine boller. De hittede :)

Hanne Jensen  -  2017-03-05 14:38:43
Altså jeg er glad for at jeg ikke læste kommentarerne før jeg gik igang med at lave disse boller,for så tror jeg ikke jeg ville have bagt dem,men at de skulle blive klæge og fedtede,og at jeg ikke kunne blande gær,sukker og salt sammen,det er ikke sandt,de smager skønt og er rigtig nemme at lave.Tak for en skøn opskrift. Venlig hilsen Hanne

  -  2017-02-27 11:36:57
Let og lækkert. Rigtige fødselsdagsboller ;-)

  -  2017-02-11 14:46:20
jeg lavede dem for 14 dage siden og de hævede skam fint

L  -  2017-01-26 08:41:26
I må aldrig blande salt sukker og gær!!!!!! Det ødelægger gærcellerne og de vil derfor ikke hæve !!!! Tá det fra en som er uddannet bager!!!!

peter  -  2017-01-22 03:04:23
de boller er meget gode men der står 75 g gær men 50 g er nok til de boller

Tanja Bøgild   -  2017-01-20 10:12:52
Super lækker opskrift jeg har prøvet med øko gær og alm gær syndes de er bedst med øko gær 😀

  -  2017-01-16 22:36:28
Lillefinger varmt er 37 grader eftersom din krop er 37 grader. De fleste har nok ikke et termometer så lillefingervarmt er en rigtig fin måleenhed.

  -  2017-01-14 09:09:50
Lillefinger varmt ? Møgudtryk angiv hellere en temp 😬37 grafer 50 grader 22 grader !

Sille  -  2017-01-07 16:32:59
Har brugt opskriften to gange, og er mislykkedes de to gange- hæver ikke, og bollerne bliver klæge/olierede. Øv.

Helena  -  2017-01-07 12:30:45
Opløste gæren i sikker og salt og det fungerer altså fint. Plus de smager virkelig godt:-)

  -  2017-01-04 12:21:02
Super gode boller bruger sødmælk Så er de super gode

Barkan  -  2017-01-01 11:54:18
For os der aldrig bager (professionel soldat på 54 år), ville en uddybning af opløsningen af gæren have været fantastisk. I min vildeste fantasi havde jeg ikke troet man kunne oplyse gær uden vand, så jeg smed naturligvis gæren i lunken vand med sukker og salt.

Alexander  -  2016-12-12 22:55:29
De smager skønt og er nemme at lave. Tak!

  -  2016-11-23 13:08:00
De smager fantastisk og valg lidt putte fuldkornsmel i og rørsukker (mindre end anført) i stedet for alm. sukker, så en virkelig god opskrift som man kan tilføre og mindske andre ting i. Får altid glade gæster og endnu gladere dreng hver gang jeg servere dem :-)

Dundee  -  2016-11-19 13:24:02
De er gode med solsikke frø i.

Flemming  -  2016-11-10 19:12:56
Det er ikke godt at opløse gær i salt det skal helst opløses i 37 grader varm vaske

rikke  -  2016-10-30 12:31:18
Jeg syntes de er rigtig gode og nemme og lave. jeg tilsætter og en tsk kardemomme det giver lidt mere smag, hvis man er til det

celinda  -  2016-10-29 15:37:59
gæren bliver dræbt ved at blande det med sukker og salt først... det bedste man kan gøre er at blande gær med lunken mælk (hvilket også fremmer hæve prosessen) når boller så er formet kog da en stor gryde med varmt vand og sæt den ind i en slukket ovn med en plade boller og lad dem hæve 15-20 min gentag med næste plade og så bag... bliver virkelig gode.

Gudrun Jacobsen  -  2016-10-28 22:52:01
Ja, så har jeg prøvet denne oppskrift, den er god, men ikke meget anderledes end dem jeg plejer at bage. Dog skal siges at jeg brugte 60-65 g.ger istedet for 75g. som jeg syntes lød lidt meget ojeg var nødt til at bruge en smule mere mel, ellers fint nok :)

Laila Hillebrenner   -  2016-10-27 19:54:07
Bedst og nemmeste boller jeg har bagt til dato. Familien er vilde med dem

Lisa Lynge  -  2016-10-21 16:48:24
De smager meget af gær

Lisa Lynge  -  2016-10-21 16:13:29
Har gjort som der står i opskriften, men de hæver ikke en skid.

Carsten Bech  -  2016-10-21 10:15:51
tilsæt rosiner og pensel dem med æg lige inden ovnen de bliver så flotte og glatte men super lækre boller og såå nemme og lave

  -  2016-10-20 14:39:48
opløser gæren i sukker og salt... og det er helt perfekt.

Maise  -  2016-10-12 19:53:18
Kan de bruges som fødselsdagsboller?

Maria  -  2016-10-12 16:03:18
Jeg har dem i ovnen nu og de ser mega gode ud. Jeg opløste dog gæren i varm mælk først, inden jeg puttede alt det andet i. Brugte flydende margarine i stedet for olie, da jeg ikke havde nok olie. Fik 25 ud af portionen, vejede dem af til omkring 70-75g.

Hanne sørensen . 10.10. 2016  -  2016-10-10 13:43:58
Nemme og lækre boller

  -  2016-10-09 15:18:08
De bedste luftige lækre boller! Mums de er super gode... Tilføjer af og til sesam eller solsikkekerner på toppen :) Mine naboer bliver så glade når jeg kommer forbi med en pose til kaffen :) Jeg bruger kun denne opskrift - 5 stjerner fra mig og naboen selvfølgelig

Maibritt Jørgensen   -  2016-09-30 16:40:40
De er super lækker og min familie ville have jeg skal bage dem igen og igen

Freja munk  -  2016-09-23 22:49:08
Lækker dejlig luftig

  -  2016-09-21 10:00:08
Super god opskrift, vil kun bruge den fremover

Jeanette  -  2016-09-15 22:18:55
De bedste boller til dato :) fulgte opskriften til punkt og prikke og de blev helt perfekte og lækre. Laver kun disse i femtiden .

Josefine Petersen   -  2016-08-21 11:20:14
Jeg er nu 11 år og jeg har lavet de bolle mange gange

  -  2016-08-03 15:11:59
Har bagt dem ca10 gange. Næsten altid perfekte. Bruger kun 50 g gær og forhaver ca 15 min. De liver super.

  -  2016-07-26 16:12:29
Hej. Det startede fint.:-) MEEN hvorfor falder de sammen ?? Den første halve time efter de var færdige, var de stadig høje, men så faldt de sammen. Øv kikset. Men de smager godt. Jeg prøver nok igen.

Cecilie  -  2016-07-18 18:15:37
De er virkelig verdens bedste boller!! Brugte noget at dejen til pølsehorn, de var bare perfekte!!

  -  2016-06-21 15:34:05
Skal ovnen forvarmes på 200? :)

Maria S.  -  2016-06-19 23:32:51
Super lækre boller, endnu bedre hvis det tilsættes en omgang kardemomme

Majbritt povlsen   -  2016-06-18 14:13:01
De her boller er de bedste jeg har smagt nogensinde! De er så gode! Kom dog en anelse mindre gær i og lidt mindre sukker

Christina P  -  2016-06-11 18:23:39
Mine mislykkedes, men var dog spiselige. Fik det kun til 16 boller, men de hævede rigtig meget, så kunne sagtens have lavet 24 små til at starte med. Desværre "punkterede" bollerne efter hævning :( Måtte give dem lidt ekstra i ovnen, da de ikke ville blive faste, men resultatet blev spiseligt med god smag. Bare lidt irriterende udfordringer på vejen...

Jette  -  2016-05-19 21:32:03
lækre og luftige

  -  2016-05-09 14:43:47
Mine mislykkedes, de hævede overhovedeT ikke, spild af tid og ingredienser desværre

Jytte Faber  -  2016-05-04 10:42:14
Opskriften ligner den jeg bruger, fra Irmas bagebog. Mindre gær og mindre sukker.

Linda  -  2016-04-28 19:08:16
Jeg brugte 50g gær og 60g rør-sukker i 1. forsøg... 2. forsøg kom jeg kun 5dl mælk i, men så 100g solsikkekerner og 100g valnøddekerner, og jeg må sige, de smager skønt, er luftige og lette, uden at være tørre, men samtidig har de den der sprøde skorpe... :) Kan klart anbefales!

Karen  -  2016-04-28 09:35:45
Super gode boller - det er blevet standard opskriften her i huset. Og jeg pensler dem også lige med et sammenpisket æg før bagning. Ps. De ER virkelig verdens nemmeste boller :-)

Martin  -  2016-04-11 12:52:47
Rigtig gode boller med super fin fylde og krumme. Hæver også rigtig fint op. Penslede dem med æg for at få en mere gylden overflade. Jeg opløser nu altid gæren i lillefinger varm mælk og tilsætter derefter 1/3 mel og først derefter salt og sukker. P.S. Jeg brugte kun 2/3 af den anbefalede mængde gær og tilsvarende mindre sukker.

Top gode boller  -  2016-04-11 10:19:41
Rigtig gode boller med super fin fylde og krumme. Hæver også rigtig fint op. Penslede dem med æg for at få en mere gylden overflade. Jeg opløser nu altid gæren i lillefinger varm mælk og tilsætter derefter 1/3 mel og først derefter salt og sukker. P.S. Jeg brugte kun 2/3 af den anbefalede mængde gær og tilsvarende mindre sukker.

Susanne   -  2016-03-26 17:09:29
Er der nogen der pensler dem?

Mille  -  2016-03-25 14:17:53
De hæver helt perfekt, også selvom gæren blandes med sukker og salt. Gode boller. Næste gang vil jeg bruge mindre gær.

Kristian   -  2016-03-13 19:34:48
Har lavet bollerne et par gange efterhånden og familien elsker dem. Jeg opløser gæren i væsken og blander sukker og salt i melet. Jeg kommer gerne en knivspids kardemomme, kanel eller lignende i for at give lidt variation. Fantastisk resultat hver gang!!

NielsPeterBayLæsøe  -  2016-03-12 08:26:15
Rigtig dejlige super gode boller, bagte dem til en fødselsdag og fik at vide af fødselsdagsbarnet, at de er bedre end dem man kan købe ved bageren, så denne opskrift bliver brugt i fremtiden

Lenorasmor  -  2016-03-09 12:12:15
Lækker lækker opskrift! Jeg opløste dog gæren i den lune mælk og brugte smør i stedet for olie. Og lod dejen hæve først i skålen og derefter som boller på brædepande. De blev lækre og luftige!

Futte  -  2016-03-03 13:52:38
De bedste boller Ever, fantastisk luftige og god smag. Der blir skrevet at man dræber gær ved at putte det i salt og sukker. Jeg har ingen problemer med død gær de hæver perfekt

May-Britt  -  2016-03-03 12:47:47
Hej de ser godt nok lækker ud, men mit spørgsmå er hvad olie bruger man

Loni  -  2016-03-02 11:05:17
Tror i man kan bruge vand istedet for mælk da min datter ikke kan tåle mælk?

Maria  -  2016-01-30 14:05:59
Super lækre og nemme boller! Bruger opskriften til både almindelige boller, pølsehorn, pizzasnegle og kanelsnegle. De er et kæmpe hit herhjemme!

  -  2016-01-14 20:16:32
Skal de ikke pensles?

Rikke  -  2016-01-10 12:09:26
De er fantatiske 😊 Fik 20 boller ud af det.. Men de er også lidt store.!

  -  2015-12-16 13:31:52
Dejlige luftige boller jeg brugte 50 g gær og 60 g sukker og de smager bare så godt. Ungerne er helt vilde med dem så det er ikke sidste gang jeg skal lave dem🤗

Ane Mette Andersen  -  2015-11-23 22:50:48
Teori og i praksis ved man som bager,at hvis man opløser gær i salt så laver man selvmord på gæren. Gær skal opløses i lunken væske. Det kan gøres ved at smelte margarinen og hælde den kolde mælk i så væsken er lun. Ikke varm. Svarer til at når man stikker fingren i er væsken værken kold eller varm. En anden ide er lidt vand i ovnen når bollerne lige er sat ind. Det giver damp og så sætter bollerne ikke skårpe så hurtigt og så bliver de større Held og lykke hilsen en bager

Frida  -  2015-11-22 14:24:53
En rigtig god dej kan også bruges til at lave pizzasnegle

Heidi  -  2015-11-03 09:42:54
Hold nu op de er lækre, luftige og smager godt. og ros fra gæsterne da også bliver flotte.

Jannie   -  2015-09-19 10:19:56
Luftige, lækre Boller. Vil aldrig bruge andre opskrifter end denne igen.

Jette  -  2015-08-08 15:20:43
Den er også god til at lave pølsehorn ude af den dej det smager også godt giver 10 her fra til pølsehorn og 10 her fra til boller

  -  2015-08-04 12:05:13
God opskrift, men der bliver ikke 24 boller.

Lotte k  -  2015-07-21 17:50:03
jeg er igang med at lave dem nu. De står inde i ovnen. Jeg har kommet et stykke pølse i, så ungerne kan få pølsehorn. De er meget flotte og store. Helt glatte at se på. Udseende er en topper på skalaen. Nu glæder jeg mig så til at finde ud af om smagen og konsistensen er ligeså.

Klara  -  2015-06-20 08:41:29
Perfekte boller jeg bagte dem i torsdags og her til morgen til hele familien

Christina  -  2015-06-01 19:08:24
Skønne, skønne boller. Lavede dem med 50 gram gær, hvilket fungerede perfekt. Lavede 1/3 af dem med rosiner:) Tak for en super opskrift!!

en tester  -  2015-05-27 09:24:53
de er rigtig gode jeg giver 10

Aabye  -  2015-04-02 16:41:57
De bedste boller jeg nogen sinde har fået. De er også rigtig gode med rosiner og kanel i..

Majken M  -  2015-03-24 18:35:23
Det er virkelig nogle lækre boller! Det ville være dumt, ikke at lave dem. Der bliver stadig snakket om dem i familien. Vældig stor begejstring!

Zandie :-)   -  2015-02-20 16:51:10
Super gode boller... Og kæmpestore.. Fik 20 stk ud af det...

  -  2015-01-11 16:45:29
Passer med 70 gram pr bolle så bliver der nøjagtig 24 stk. Dejlige nemme og gode boller 10 herfra

  -  2014-10-07 09:37:19
Kan de fryses

Ann Charlotte  -  2014-09-20 09:40:55
Super lækre boller, fik dog 18 ud af dem da jeg lavede den store. Synes der skal lidt mindre gær i. Måske kun 50g. Delte dejen i to så den ene blev med 3slags kerner og en uden noget så lækkert

Kay  -  2014-06-20 14:28:19
Hej. Du skriver "Opløs gæren i sukkeret og saltet i en skål". Man dræber altså gærcellerne når man putter salt og gær sammen! Gæren bør opløses i lunken vand eler mælk. Salt og sukker blandes i melet, og derefter tilsættes gæropløsningen.

Annette  -  2014-02-08 10:00:00
De er vildt gode, nemme og lave, en ren 10'er herfra :O)

kræmer  -  2014-01-27 14:45:29
super gode og nemme at bage for børn

Ida  -  2012-12-24 09:51:17
De lever op til navnet

Hjemmebageren  -  2012-01-07 00:05:41
Bollerne bliver også rigtig gode selvom man bruger vand istedet for mælk. Hvis der er personer der ikke tåler mælk....

Christine  -  2011-12-24 08:47:41
Jeg må tilslutte mig overskriften... I dag er det 3 år i træk julemorgen jeg laver disse boller, og de er fantastiske... Jeg bruger også 925 g mel som Kent skriver... Nam e' nam

hehe  -  2011-10-12 15:40:51
Lidt for klisteret.... men um de gode!

  -  2011-08-29 21:12:16
ABSOLUT de allerbedste boller! :D jeg fik 28 boller ud af denne opskrift.. Den er KANON..! en 10'er herfra ;p

Nickinator  -  2011-02-04 11:24:26
Prøv at lade dem hæve min. 1 time i skål og derefter form bollerne og stil dem på plader og lad dem hæve yderligere min 1 time så blir de rigtig gode og luftige :)

  -  2010-10-13 13:21:04
jeg delte dem op i tre potioner, en med chokolade, en med solsikkekerner og en normal. så er der lidt til enhver smag. og de smager fantastiske hver og en. jeg tilføjede dog et æg og opløste gæren i det lune mælk og olie. go appetit!

:)  -  2010-03-05 15:56:02
Hvor lang tid skal de ca. have?

mig  -  2009-10-15 13:44:59
De er helt fantastiske - Jeg har ikke god til at bage med disse her er super gode, og de er ikke kun gode den dag de er bagt!

Fie  -  2008-04-25 14:48:14
Rigtig gode boller.. jeg valgte kun at bruge en pakke gær og jeg syntes at de blev helt perfekte.. Jeg valgte også at bruge smør i stedet for olie og jeg valgte også at opløse gæren i mælken før jeg puttede de andre ting i :)Men en 10´er herfra:)

Hasse  -  2008-02-23 10:20:04
Easy-peasy-nice-and-easy :D Tilsæt evt. en teske-fuld vanille, så blir de lige en tand bedre..

anja  -  2007-11-13 10:01:17
der er formeget gær i.

Jannie  -  2007-10-12 12:24:08
Man kan nøjes med 30g sukker. De er stadig gode- og lidt sundere.

Trold  -  2007-10-01 00:45:28
super lækre boller - jeg får ca. 25 stk. ud af denne portion

Sejeste<33  -  2007-01-11 20:21:22
Suuuper nemme at lave og dejlig bløde men med et æg i...

Annemette  -  0000-00-00 00:00:00
Hmm de er nu okay:)men der er nogle der ligeså gode;)nemlig dem min mor laver:Dhihi men dem her er okay fine:D

Kizzy  -  0000-00-00 00:00:00
10 her fra rigtig gode boller.

Trine  -  0000-00-00 00:00:00
Super lækre og nemme boller jah jeg bagte dem lii igår mmm...

Sarah.  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtige gode boller =) Jeg er rigtig dårlig til at bage, og det kommer altid til at smage meget mærkeligt det jeg laver. MEN denne gang smagte mine boller virkelig af boller. Kanon opskrift =)

Gitte Schäfer Hansen  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor mange boller kommer der ud af denne portion

rikke  -  0000-00-00 00:00:00
de er bare FOR gode.. jeg er 13 og de er mega nemme at lawe.. super duber.. verdens bedste boller... jeg giver dem 10..

Birthe  -  0000-00-00 00:00:00
Superlækre og meget nemme. Prøv dem - de bliver en favorit!

Kent  -  0000-00-00 00:00:00
TIP: Prøv kun at tilsætte 925 gram mel, og rør og bank så dejen sammen i en skål. Lad dejen hæve i skålen i 20 min. Ælt dejen og form bollerne og sæt dem på pladen. Lad dem hæve i 40 min., før de sættes i oven. Jeg synes, det giver meget bedre boller. PRØV DET!!! :-)

Kent  -  0000-00-00 00:00:00
Meget gode, luftige og velsmagende boller!! Kan varmt anbefales :-) .