Broget hverdagsgryde 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

3 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
9 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 dl. Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
2 dl. Majs, frost
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 9794 (2332 kcal)
KJ pr. Pers. 2448 (583 kcal)
Vægt ialt 2238 gram
Vægt pr. Pers. 559 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 437 KJ (104 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 3.7 gram
Kulhydrat 11.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)