Wienerschnitzel af skinkeschnitzel næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Skinkeschnitzel af inderlår Skinkeschnitzel skæres af inderlåret og vejer ca. 125 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
5 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
4 spsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
50 gram Peberrod, høvlet Høvlet peberrod sælges gerne i bæger med 50 gram.
8 Ansjos. marineret. konserves 1 ansjosfilet vejer ca. 10 gram
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
  Skysauce:
1 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Brasede kartofler:
1000 gram Kogte kolde kartofler
0.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
500 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
   
Energi:
KJ total 12864 (3063 kcal)
KJ pr. Pers. 3216 (765 kcal)
Vægt ialt 2661 gram
Vægt pr. Pers. 665 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 483 KJ (115 kcal)
Protein 7.9 gram
Fedt 4.7 gram
Kulhydrat 11.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)