Fragilité lagkage med chokoladeskum næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
4 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
100 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
150 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Skum:
200 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Appelsin, skal heraf 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
1.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
50 gram Mandelflager En pose mandelflager indeholder ca. 50 gram.
   
Energi:
KJ total 17527 (4173 kcal)
KJ pr. Pers. 2921 (695 kcal)
Vægt ialt 1208 gram
Vægt pr. Pers. 201 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1450 KJ (345 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 23.2 gram
Kulhydrat 29.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)