Broccoli og kartoffelgratin næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
200 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
500 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
  Sauce:
75 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Kogevand fra kartoflerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 7006 (1668 kcal)
KJ pr. Pers. 1751 (417 kcal)
Vægt ialt 2173 gram
Vægt pr. Pers. 543 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 322 KJ (76 kcal)
Protein 3.2 gram
Fedt 4.5 gram
Kulhydrat 6.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)