Makronsnitter næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
  Mørdej:
250 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
450 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 spsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
   
  Marengsmasse:
4 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
500 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1.5 tsk. Mandelessens
20 Tvebakker 1 pose tvebakker vejer ca. 300 gram, og en enkelt tvebak vejer ca 10 gram.
   
450 gram Hindbærsyltetøj 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 35338 (8413 kcal)
KJ pr. Portion 35338 (8413 kcal)
Vægt ialt 2237 gram
Vægt pr. Portion 2237 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1579 KJ (376 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 10.5 gram
Kulhydrat 66.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)