Chokolademuffins næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 18 stk.
Ingredienser:
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1.5 dl. Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 dl. Muscovado, mørk
   
2 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
1 Appelsin, skal og saft heraf 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
50 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
1 dl. A38 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

A-38 er et syrnet mælkeprodukt, som består af mælk med et fedtindhold på 0,5 til 3,5 %, der er højpasteuriseret, homogeniseret og syrnet med mælkesyrebakterien Lactobacillus Acidophilus.

Det er en mild form for yoghurt/ymer.
1 dl. Skummetmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
5 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

6 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
6 tsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
   
Energi:
KJ total 9929 (2364 kcal)
KJ pr. stk. 551 (131 kcal)
Vægt ialt 1167 gram
Vægt pr. stk. 64 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 850 KJ (202 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 39.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)