Dansk æblekage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
750 gram Æbler, Madæbler 1 madæble ca. 150 g. skrællet vægt.

Gode madæbler er f.eks. belle de boskoop-æbler og cox-orange
175 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  kagerasp:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Ribsgele 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 11514 (2741 kcal)
KJ pr. Pers. 2878 (685 kcal)
Vægt ialt 1433 gram
Vægt pr. Pers. 358 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 803 KJ (191 kcal)
Protein 1.2 gram
Fedt 8.4 gram
Kulhydrat 28.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)