Cheeseburger næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Bøf:
700 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 tsk. Worcestershire sauce
   
4 skiver Cheddarost 50+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
  Bolle:
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 Burgerboller 1 pakke hamburgerboller vejer gerne 330 og indeholder 6 stk.
1 bolle vejer så 55 gram.
   
  Fyld:
Icebergsalat 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
Drueagurk. syltet 1 syltet drueagurk vejer ca. 60 gram, og 1 dl. hakket drueagurk vejer ca. 80 gram.
Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
Energi:
KJ total 7480 (1780 kcal)
KJ pr. Pers. 1870 (445 kcal)
Vægt ialt 920 gram
Vægt pr. Pers. 230 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 813 KJ (193 kcal)
Protein 17.8 gram
Fedt 8.6 gram
Kulhydrat 11.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)