Italiensk rabarbertrifli med mascarpone næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Kompot:
500 gram Rabarber, renset vægt
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
1 Kanelstang kanelstang ca. 5 cm.
0.5 tsk. Ingefær, frisk
   
  Fyld:
100 gram Cantuccini (Italiensk mandelkage)
1 spsk. Madeira 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  creme:
2 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
25 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
150 gram Mascarpone Mascarpone er en mild, cremet friskost lavet af creme fraiche og fløde, har konsistens som creme fraiche 38%
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Citronmelisse, frisk
   
   
Energi:
KJ total 10104 (2405 kcal)
KJ pr. Pers. 2526 (601 kcal)
Vægt ialt 1070 gram
Vægt pr. Pers. 267 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 944 KJ (224 kcal)
Protein 2.7 gram
Fedt 12.2 gram
Kulhydrat 26.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)