Høns i asparges med friske hvide asparges og nye kartofler næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1600 gram Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
600 gram Friske hvide asparges Hvide asparges svinder op mod 50% ved skrælning.

Hvide asparges skrælles fra hoved mod rod, husk også at knække den nederste træde ende af. Trævler aspargsen ved knæk er der ikke skrællet dybt nok.

skrællet vægt
   
  Sovs:
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

7.5 dl. Kogevand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 13862 (3300 kcal)
KJ pr. Pers. 3465 (825 kcal)
Vægt ialt 3311 gram
Vægt pr. Pers. 827 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 418 KJ (99 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 7.9 gram
Kulhydrat 1.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)