Tacotærte næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers 4 Pers
Ingredienser:
  Dej:
2 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
400 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1 brev Tacomix
1.25 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
2.5 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Chili mild, stødt
0.5 tsk. Chili stærk, stødt
1 tsk. Paprika, delikatesse
   
  Top:
50 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
Energi:
KJ total 10713 (2550 kcal)
KJ pr. Pers 2678 (637 kcal)
Vægt ialt 1275 gram
Vægt pr. Pers 318 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 840 KJ (200 kcal)
Protein 9.5 gram
Fedt 14.4 gram
Kulhydrat 8.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)