Fedtfattig skinkesalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
2.5 dl. A38 1 tsk. 3gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

A-38 er et syrnet mælkeprodukt, som består af mælk med et fedtindhold på 0,5 til 3,5 %, der er højpasteuriseret, homogeniseret og syrnet med mælkesyrebakterien Lactobacillus Acidophilus.

Det er en mild form for yoghurt/ymer.
65 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
75 gram Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
20 gram Rødløg 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
0.5 tsk. Paprika
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 knsp. Peber. hvid
   
  Pynt:
0.5 dl. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Energi:
KJ total 429 (102 kcal)
KJ pr. Portion 429 (102 kcal)
Vægt ialt 411 gram
Vægt pr. Portion 411 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 104 KJ (24 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 4.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)