Hindbærsnitte tærte næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
  Mørdej:
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
90 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
1 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
100 gram Hindbærmarmelade 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Mazarinmasse:
125 gram Ren rå marcipan
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
30 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Kransekagemasse:
150 gram Ren rå marcipan
75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 gram Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
   
  Glasur:
100 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Tivolikrymmel
   
Energi:
KJ total 27969 (6659 kcal)
KJ pr. Pers. 3496 (832 kcal)
Vægt ialt 1566 gram
Vægt pr. Pers. 195 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1786 KJ (425 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 21.8 gram
Kulhydrat 53.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)