Gulerodsrisotto næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
150 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
400 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
4 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
360 gram Risottoris 1 dl. risottoris vejer ca. 90 gram.
3 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
11 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
50 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
1 Appelsin, skal og saft heraf 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Pynt:
Koriander. frisk
   
Energi:
KJ total 10234 (2436 kcal)
KJ pr. Pers. 2558 (609 kcal)
Vægt ialt 2516 gram
Vægt pr. Pers. 629 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 406 KJ (96 kcal)
Protein 2.1 gram
Fedt 3.1 gram
Kulhydrat 13.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)