Romsnegle næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Stk. 24 Stk.
Ingredienser:
  Wienerdej:
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
60 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
50 gram Gær, frisk
2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Indrulning:
300 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Borgmestermasse:
100 gram Ren rå marcipan
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Glasur:
200 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
3 spsk. Rom 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Romessens
   
  Tivolikrymmel
   
Energi:
KJ total 29433 (7007 kcal)
KJ pr. Stk. 1226 (291 kcal)
Vægt ialt 1779 gram
Vægt pr. Stk. 74 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1654 KJ (393 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 21.2 gram
Kulhydrat 45.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)