Laks i fløde-spinat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
900 gram Helbladet spinat, dybfrost
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Lime
100 gram Grønne ærter. dybfrost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
   
500 gram Båndpasta, frisk
   
Energi:
KJ total 14387 (3425 kcal)
KJ pr. Pers. 3596 (856 kcal)
Vægt ialt 2600 gram
Vægt pr. Pers. 650 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 553 KJ (131 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 10.3 gram
Kulhydrat 12.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)