Brun sovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
175 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Kulør
   
Energi:
KJ total 5705 (1358 kcal)
KJ pr. Pers. 1426 (339 kcal)
Vægt ialt 713 gram
Vægt pr. Pers. 178 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 800 KJ (190 kcal)
Protein 0.8 gram
Fedt 20.1 gram
Kulhydrat 2.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)