Rejesalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 10 Pers.
Ingredienser:
800 gram Rejer uden skal, kogte
2 ds. Aspargessnitter. konserves 1 dåse aspargessnitter indeholder ca. 240 gram drænet vægt
   
0.5 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
2 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
2.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
250 gram Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 17971 (4278 kcal)
KJ pr. Pers. 1797 (427 kcal)
Vægt ialt 2080 gram
Vægt pr. Pers. 208 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 864 KJ (205 kcal)
Protein 7.5 gram
Fedt 19.3 gram
Kulhydrat 1.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)