Eton mess traditional næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
   
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Marengs kys
   
   
  Pynt:
Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Mynte, frisk
   
Energi:
KJ total 10849 (2583 kcal)
KJ pr. Pers. 2712 (645 kcal)
Vægt ialt 1164 gram
Vægt pr. Pers. 291 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 932 KJ (221 kcal)
Protein 2.2 gram
Fedt 16.6 gram
Kulhydrat 17.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)