Sprødstegt multe med sauteret sommergrønt næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Multefilet med skind Multen er egentlig en varmtvandsfisk og er derfor overvejende tilgængelig om sommeren.
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sauterede sommergrøntsager:
200 gram Gulerødder nye med top
150 gram Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
250 gram Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges. Der skæres ca. 1/3 af.
250 gram Spidskål, frisk 1 mellemstort spidskål vejer ca. 300 gram.
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Krydderurte Beurre Blanc:
4 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
0.5 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
0.5 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
1 spsk. Estragon, frisk
   
800 gram Kartofler nye
   
Energi:
KJ total 17849 (4249 kcal)
KJ pr. Pers. 4462 (1062 kcal)
Vægt ialt 3260 gram
Vægt pr. Pers. 815 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 547 KJ (130 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 8.6 gram
Kulhydrat 6.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)