Grøn marinerede kartoffelsalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
  Marinade:
2 dl. Eddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
2 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
2 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
   
Energi:
KJ total 14500 (3452 kcal)
KJ pr. Pers. 3625 (863 kcal)
Vægt ialt 2092 gram
Vægt pr. Pers. 523 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 693 KJ (165 kcal)
Protein 1.6 gram
Fedt 9.0 gram
Kulhydrat 19.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)