Grøn marinerede kartoffelsalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
  Marinade:
2 dl. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
2 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
2 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
   
Energi:
KJ total 14331 (3412 kcal)
KJ pr. Pers. 3582 (853 kcal)
Vægt ialt 2082 gram
Vægt pr. Pers. 520 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 688 KJ (163 kcal)
Protein 1.6 gram
Fedt 9.0 gram
Kulhydrat 19.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)