Grydestegt rullesteg med persille næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
2000 gram Svinebryst. slag. rullesteg
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
 
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sauce:
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Kulør
   
1500 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
300 gram Rødkål. konserves
   
Energi:
KJ total 25340 (6033 kcal)
KJ pr. Pers. 4223 (1005 kcal)
Vægt ialt 4152 gram
Vægt pr. Pers. 692 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 610 KJ (145 kcal)
Protein 9.6 gram
Fedt 8.4 gram
Kulhydrat 8.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)