Kanelgifler næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 16 stk.
Ingredienser:
  Dej:
35 gram Gær, frisk
1.75 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
35 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Kardemomme, stødt
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
35 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
425 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Remonce:
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 spsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 12054 (2870 kcal)
KJ pr. stk. 753 (179 kcal)
Vægt ialt 932 gram
Vægt pr. stk. 58 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1292 KJ (307 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 11.1 gram
Kulhydrat 47.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)