Porrefars med ost næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
   
500 gram Hakket svine og kalvekød 8-12%
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
4 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
6 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
100 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 13805 (3286 kcal)
KJ pr. Pers. 3451 (821 kcal)
Vægt ialt 2814 gram
Vægt pr. Pers. 703 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 490 KJ (116 kcal)
Protein 7.0 gram
Fedt 8.0 gram
Kulhydrat 5.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)