Stuvede ærter og gulerødder med frikadeller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
350 gram Friskbælgede ærter
350 gram Gulerødder nye med top
6 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Frikadeller:
600 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
60 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 dl. Letmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.25 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1000 gram Kartofler nye
   
Energi:
KJ total 12244 (2915 kcal)
KJ pr. Pers. 3061 (728 kcal)
Vægt ialt 3483 gram
Vægt pr. Pers. 870 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 351 KJ (83 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 3.0 gram
Kulhydrat 9.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)