Indisk tandoori mørbrad næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
   
  Marinade:
2 dl. Yoghurt naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
4 spsk. Tandoori Masala rødt, stærkt, indisk blandingskrydderi
   
  Salat
1 Radicchio rosso, salat Et hoved Radicchio rosso vejer ca. 300 gram.
1 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
   
  Dressing:
2 dl. Yoghurt naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Spidskommen, stødt
1 Rød chilipeber
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 4581 (1090 kcal)
KJ pr. Pers. 1145 (272 kcal)
Vægt ialt 1642 gram
Vægt pr. Pers. 410 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 279 KJ (66 kcal)
Protein 9.1 gram
Fedt 2.3 gram
Kulhydrat 2.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)