Fastelavnsboller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Stk. 9 Stk.
Ingredienser:
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Gær, frisk
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Kagecreme:
3 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 14536 (3461 kcal)
KJ pr. Stk. 1615 (384 kcal)
Vægt ialt 1228 gram
Vægt pr. Stk. 136 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1183 KJ (281 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 16.3 gram
Kulhydrat 29.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)