Fedtfattige squashboller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 15 stk.
Ingredienser:
50 gram Gær, frisk
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Hirse. hele korn
50 gram Hvedekerner. hele/knækkede
350 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 8566 (2039 kcal)
KJ pr. stk. 571 (135 kcal)
Vægt ialt 1154 gram
Vægt pr. stk. 76 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 742 KJ (176 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 0.9 gram
Kulhydrat 37.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)