Mexicanske pandekager med kalkunfyld næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Pandekagedej:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

8 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
7.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Fyld:
500 gram Kalkunbryst
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
150 gram Majs, konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
1 spsk. Chili mild, stødt
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
200 gram Icebergsalat 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
   
Energi:
KJ total 19286 (4592 kcal)
KJ pr. Pers. 4821 (1148 kcal)
Vægt ialt 3351 gram
Vægt pr. Pers. 837 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 575 KJ (137 kcal)
Protein 7.5 gram
Fedt 7.9 gram
Kulhydrat 9.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)