|
500 |
gram |
Rabarber, renset vægt500 gram Rabarber, renset vægt
|
300 |
gram |
Sukker300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
|
1 |
|
Vaniljestang, kornene heraf1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
|
1 |
tsk. |
Ingefær, stødt1 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
|
1 |
tsk. |
Nonoxal1 tsk. Nonoxal Nonoxal modvirker oxalsyre, som angriber tændernes emalje og nedbryder kalk.
Nonoxal anvendes hovedsagligt i forbindelse med friske rabarber eller spinat, der har et højt indhold af oxalsyre.
NonOxal koges med fra start, men kan også tilsættes efter kogning.
|
|
evt. |
Atamon, flydende evt. Atamon, flydende
|
|
|
|
KJ total 5634 (1341 kcal)
KJ pr. Pers. 1408 (335 kcal)
Vægt ialt 802 gram
Vægt pr. Pers. 200 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 702 KJ (167 kcal)
Protein 0.6 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 41.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|