Rababerkompot næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Rabarber, renset vægt
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
1 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
1 tsk. Nonoxal Nonoxal modvirker oxalsyre, som angriber tændernes emalje og nedbryder kalk.

Nonoxal anvendes hovedsagligt i forbindelse med friske rabarber eller spinat, der har et højt indhold af oxalsyre.

NonOxal koges med fra start, men kan også tilsættes efter kogning.
evt. Atamon, flydende
   
Energi:
KJ total 5634 (1341 kcal)
KJ pr. Pers. 1408 (335 kcal)
Vægt ialt 802 gram
Vægt pr. Pers. 200 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 702 KJ (167 kcal)
Protein 0.6 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 41.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)