Kylling i rød karrypasta næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
1 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Jordnøddeolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1.5 spsk. Karrypasta, rød
4 dl. Kokosmælk, stor dåse 400ml 1 stor (almindelig) dåse kokosmælk indeholder 400 ml.

1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 spsk. Jordnøddesmør
1 spsk. Fiskesauce (Fishsauce) 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Rød chilipeber
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
evt. Friske kokosflager
   
Energi:
KJ total 9357 (2228 kcal)
KJ pr. Pers. 2339 (557 kcal)
Vægt ialt 1065 gram
Vægt pr. Pers. 266 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 878 KJ (209 kcal)
Protein 12.5 gram
Fedt 15.9 gram
Kulhydrat 5.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)