Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Oksekød

Oksebov

Oksebovklump

Marvpibebov

Oksespidsbryst

Oksetykkam

TykKam uden ben

Grydesteg

Oksenakkefilet

Oksebryst

Okseflankesteaks

Tværreb

Okse Long Ribs

Okse Short Ribs

Oksehøjreb med ben

Oksehøjrebsfilet

Oksekoteletter

Entrecotestykke

Okseentrecote

Rib eye

Oksetyndsteg

Tyndstegsfilet

Tyndstegsbøf

T-Bone

Oksesteak

Oksefilet

Bøf af oksefilet

Oksemørbrad Hel

Oksemørbrad øvrigt

Cote de Boeuf

Oksemignon

Chateubriand

Okseyderlår

Okseklump

Okseinderlår

Roastbeef

Okselårtunge

Oksecuvette

Okseculotte

Oksetyksteg

Tykstegsbøf

Tykstegsfilet

Oksesteg

Okseskank

Osso Buco

Oksehale

Okselever

Oksehjerte

Oksenyre

Oksetunge

Kogt/Stegt oksekød

Okseben

Bresola

Oksestrimler

Skært oksekød

Hakket oksekød

Diverse oksekød