Ny bruger
Glemt adgangskoder
Logind
LOG IND
Brugernavn
Kodeord
Husk mig
Glemt koder
Forside
Kategorier
Udvidet søgning
Madplaner
Teknik
Brugerservice
Skaldyrfrie Grundopskrifter opskrifter
Sorter efter billede
-
Sorter Alfabetisk
-
Sorter efter karakter
-
Sorter efter Stemmer
Karakter
-
Stemmer
4.2
-
8
Afbagning
4.2
-
60
Æblekagerasp
3.8
-
8
Bagepulver Hjemmelavet
2.4
-
11
Bedre smør (Mælkefri smør)
4.8
-
3
Brun Kalvefond
4.6
-
4
Brun Lammefond
2.5
-
2
Cheddar-agtig smøreost
2.3
-
2
Cheddar-agtige osteskiver
3.5
-
3
Dybfrysning af figner
3.2
-
5
Dybfrysning af modne tomater
3
-
2
Dybfrysning af spaghettisquash
3.4
-
9
Dybfrysning af squash
5
-
1
Ekstra kraftig suppe i trykkoger
3.2
-
20
Fiskefars
4.7
-
19
Fiskefond
2.8
-
8
Fiskefond 02
4.8
-
4
Fjerkræfond
3.7
-
8
Frysning af kirsebær
3.9
-
5
Garam Masala
3.6
-
12
Ghee (Afklaret smør)
3.5
-
6
Glaserede valnødder
5
-
2
God fiskefond
4.8
-
5
Grove Grønsager kogning i mokroovn
3.8
-
18
Grønsager kogning i mikroovn
5
-
5
Grøntsagsfond
2.5
-
2
Grundopskrift på frisk pasta Fettuccini
2.5
-
3
Grundopskrift på squashblanding til frysning
5
-
1
Grundregler for fisk i trykkoger
1.9
-
4
Grundregler for grønsager i trykkoger
2.5
-
5
Grundregler for henkogning i trykkoger
3.4
-
6
Grundregler for kogning af suppe i trykkoger
5
-
1
Grundregler for kompot og mos i trykkoger
1.7
-
16
Grundregler for kødretter i trykkoger
4.8
-
5
Grundregler for saftkogning i trykkoger
4.5
-
17
Gulddråber - Vildtfond
2.6
-
493
Hårdkogt æg
3.3
-
5
Hare beskrivelse og partering
4.9
-
6
Hjemmelavet bånd spaghetti
4
-
1
Hjemmelavet fettuccine grundopskrift
3.8
-
101
Hjemmelavet filodej
4
-
1
Hjemmelavet fiskeboullion/fond
4
-
2
Hjemmelavet fiskefond
4
-
31
Hjemmelavet friskost
3.9
-
9
Hjemmelavet hvidløgsost
1
-
69
Hjemmelavet karry
5
-
2
Hjemmelavet marcipan
5
-
2
Hjemmelavet mayonnaise
4.1
-
16
Hjemmelavet pasta 3 slags
3.7
-
35
Hjemmelavet pistaciemarcipan
4
-
8
Hjemmelavet sour mix
4.5
-
2
Hjemmelavet spinatpasta
2
-
12
Hjemmelavet Tahini / Tahin
2.2
-
3
Hjemmelavet tomatpasta
2
-
4
Hjemmelavet tykmælk
2.2
-
13
Hønse- eller kyllingefond
2
-
3
Hønsebouillon - Hønsefond
4.5
-
4
Hønsefond
4.9
-
19
Hørfrøskum - Hørfrøslim (Æggehvide erstatning)
4.5
-
2
Hurtig sesammælk
4
-
1
Hvid sildelage - Eddikelage
4
-
1
Hvidløgsost
4.9
-
6
Kalvefond
5
-
1
Kalvefond 02
5
-
1
Kalvefond 03
4.3
-
2
Kandiserede martsvioler
3
-
12
Klargøring af anden
3.4
-
9
Knapost
2.4
-
33
Koge æg energibesparende
2.6
-
60
Koge pølser
4.4
-
103
Kogning af blomkål
3.8
-
5
Kogning af høne
4.8
-
5
Kogning af laks
4
-
43
Kogning af løse ris
3.2
-
6
Kogning af pillekartofler
4.1
-
56
Kogning af skinke
3.6
-
5
Kogning af skrællekartofler
1.9
-
4
Kogt squashmos
3.7
-
35
Kogte og Bagte Kartofler i Mikroovn
4.6
-
14
Kolesterolfattig pasta
5
-
1
Kryddersild 2
5
-
1
Kryddersild 3
5
-
2
Kryddersild 4
5
-
1
Kryddersild 5
5
-
1
Krydderskinke
4
-
1
lasagne plader med spinat
3
-
2
Lys kalvefond
5
-
2
Lys kalvefond (lys kødsuppe)
5
-
1
Lys lammefond
4
-
1
Macadamia-creme
4
-
1
Mandel-, hasselnødde- eller solsikkemælk
4.1
-
14
Melboller 02
1.4
-
15
Meljævning
3.4
-
16
Modning af fasan
2.8
-
3
Nokedli (dumplings)
4.9
-
33
Nonya curry powder
4.5
-
2
Nougatkrokant
3.7
-
3
Oksebouillon
4.3
-
14
Oksefond
4.4
-
11
Old English Mince for Pies and Tarts
3.7
-
42
Orlydej
næste
Skaldyrallergi hovedmenu
Her finder du skaldyrfrie opskrifter og andre nyttige oplysninger omkring skaldyrallergi.