Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Strudsestroganoff med bacon

Strudsestroganoff med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler

Oprindelsesland : Rusland

RuslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.strudsestroganoff
25 g.smør
50 g.bacon i strimler
1 løg
2 gulerødder
2 tomater
2 dl.hvidvin
 oksebouillon
250 g.kantareller (evt. tørrede)
1 fedhvidløg
 timian
 salt
 peber
 


Opskrift:

Løget skæres i terninger, tomaterne flås og skæres i småstykker. Hvis kantarellerne er tørrede lægges de i blød i en time.

Smørret brunes i en stegegryde og baconen kommet i. Når det begynder at krympe brunes kødstykkerne på alle sider. Dæmp varmen og kom løgene i - de skal ikke brunes, overhæld med hvidvin og bouillon.

Gulerødderne skæres i skiver og tilsættes sammen med tomater, hvidløg, timian, salt og peber. Efter ½ time tilsættes kantarellerne. Retten snurrer i alt i ca. 1 time.

Serveres med løse ris og grovflutes.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (10 stemmer)

Opskriften er vist 5793 gange,
og udskrevet 139 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu