kantareller (evt. tørrede)250 g. kantareller (evt. tørrede)
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
timian timian
salt salt
peber peber
Opskrift:
Løget skæres i terninger, tomaterne flås og skæres i småstykker. Hvis kantarellerne er tørrede lægges de i blød i en time.
Smørret brunes i en stegegryde og baconen kommet i. Når det begynder at krympe brunes kødstykkerne på alle sider. Dæmp varmen og kom løgene i - de skal ikke brunes, overhæld med hvidvin og bouillon.
Gulerødderne skæres i skiver og tilsættes sammen med tomater, hvidløg, timian, salt og peber. Efter ½ time tilsættes kantarellerne. Retten snurrer i alt i ca. 1 time.
Serveres med løse ris og grovflutes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(10 stemmer)
Opskriften er vist 6382 gange, og udskrevet 168 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider