Strudsestroganoff i sennepssauce

Strudsestroganoff i sennepssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler

Oprindelsesland : Rusland

RuslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.strudsestroganoff
25 g.smør
0.5 dl.piskefløde
2 dl.bouillon
1 spsk.tørret estragon
1 dl.rødvin
4 spsk.Dijonsennep (ej stærk)
1 broccoli i buketter
 salt
 peber
 Maizena
 
Opskrift:
Strudsestroganoffen steges i smørret til det tager farve. Rødvin, bouillon og fløde hældes ved og det koger i 5-10 min. Sennep og tørret estragon tilsættes og der smages til med salt og peber.

Retten jævnes med Maizena rørt op i vand og broccoliene tilsættes og det koger ca. 5 min. mere.

Serveres med kartoffelmos gratineret i ovnen med parmesanost og nøddeflager.





karakterer:
Opskriften er vist 6912 gange,
og udskrevet 132 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu