Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Strudsesteg stegt som vildt

Strudsesteg stegt som vildt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteg

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :





Ingredienser:
1000 g.strudsevildtsteg (m/bacon)
60 g.smør
60 g.hvedemel
7.5 dl.mælk
1 spsk.Danablu
1 spsk.ribsgelé
 salt
 peber
2 dl.piskefløde
 madkulør
 


Opskrift:

Strudsestegen som er snøret med bacon brunes af på panden over det hele. Tag stegen af panden og læg den i en bradepande.

Sovsen:
Smørret smeltes i en gryde og melet røres i. Mælken røres i sammen med Danablu, ribsgelé, salt, peber og madkulør.

Sovsen hældes over stegen og sættes ind i ovnen ved 200 grader C i ca. 1 time. Sovsen hældes op over stegen af og til min. 4 gange. Når stegen er færdig står den og trækker lidt.

Sovsen hældes over i en gryde og koges op med 2 dl piskefløde.

Serveres med hvide og brune kartofler, waldorfsalat og kogte grønsager.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 4283 gange,
og udskrevet 130 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu