Kalkunbryst marineres 10 minutter i soya, honning og ingefær.
Kalkun sauteres først af, herefter alle grøntsager, når disse er møre tilsættes bouillon og inden servering vendes strimler af salat i.
Risene koges som anvist på pakken.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(13 stemmer)
Opskriften er vist 66779 gange, og udskrevet 1543 gange.
Kommentarer
Gitte - 2013-05-24 13:25:13 Super opskrift - vi laver den med 250-300g kød, resten af mængderne uændrede til to personer, så bliver det en rigtig sund ret (mange grøntsager) og vædemængden pr. person bliver også lidt større. Smager skønt :p
preben - 2008-08-25 16:52:16 god smag men virker tørt , mangler væde,.sovs.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider