Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kertemindetorsk / Jødetorsk

Kertemindetorsk / Jødetorsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers, 4 Pers,
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Kertemindetorsk / Jødetorsk, billede 4 Kertemindetorsk / Jødetorsk, billede 1 Kertemindetorsk / Jødetorsk, billede 2 Kertemindetorsk / Jødetorsk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Torskefilet uden skind
4 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Karry
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Torsken renses, skylles og tørres. Et lag torsk lægges i bunden af en gryde. Herover lægges et lag løgskiver. Der drysses godt med karrey og smørklatter lægges ovenpå. Således fortsætter man, til man ikke har mere fisk Der lægges låg over gryden, og fisken simrer, til den er klar til servering 20-25 minutter.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 30924 gange,
og udskrevet 396 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 6127 (1458 kcal)
KJ pr. Pers, 1531 (364 kcal)
Vægt ialt 1475 gram
Vægt pr. Pers, 368 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 415 KJ (98 kcal)
Protein 10.8 gram
Fedt 4.6 gram
Kulhydrat 4.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

fra en gammel fiskerkone.  -  2017-01-12 15:05:58
brug et rundt tertefad,skær to porer i tynde ringe,læg dem på fadet,ovenpå lægges torsken i skiver lidt salt, lav en sovs af en pose bearnaisepulver,hæld over torsken. ind i microovnen ved fuld styrke ca 12 minutter----kan også bruges til rødspætte file---

Gert  -  2013-01-14 08:27:42
Det er det der her på vestkysten hedder maskintorsk..

Jytte Nielsen  -  2012-01-16 11:34:10
Det er bedre at lave retten i et ildfast fad og bag den i ovnen

Per  -  2012-01-13 18:25:48
Fisken afgiver rigelig væde til at den ikke brænder på, men den skal ikke startes ved knaldhård varme.

Bodil ,Kbvhn  -  2010-09-16 20:18:02
God ret. Grydens sider og bund bør smøres med olie. Mere end to lag fisk vil medføre plukfisk i bunden og rå fisk på toppen.

Anni  -  2007-06-05 18:46:20
Brænder det ikke på, når der ingen væde er ved.