Wienerschnitsel
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet Indsendt : Red : |
|
|
Bank kalveschnitzlerne, så de bliver ensartet tynde, men aldrig så tynde at der går hul.
Pisk ægget sammen i en dyb tallerken og vend schnitzlerne heri. Vend herefter schnitzlerne i salt og peberblandet rasp og læg dem på et spækbræt 5 minutter så paneringen når at sætte sig. Lad smør bruse af på en pande, men læg højst to schnitzler på ad gangen, ellers daler temperaturen for meget og resultatet forringes. Steg schnitzlerne 3-4 minutter på hver side ved jævn varm. Er varmen for stærk, er paneringen brug og sprød før indholdet er stegt, er varmen for lav, bliver paneringen klæg af at suge fedtstof, uden at kødet er stegt nok. Lad schnitzlerne hvile et par minutter på et varmt fad, læg herefter citronskiver på schnitzlerne - og oven på citronskiven lægges ansjosfilet og kapers. Brasekartofler er klassisk tilbehør til denne ret. |
|
Opskriften er vist 18986 gange,
og udskrevet 591 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Fyllgraf - 2008-01-10 18:23:02 tilbehør ærter og smørsovs Lasse - 2007-08-01 19:06:26 Tilbehør (ærter) og sovs...? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne