Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Strudsesteaks med svampe

Strudsesteaks med svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :





Ingredienser:
4 strudsesteaks
 smør
2 dl.tør hvidvin
0.5 dl.creme fraiche
500 g.champignon (eller andre svampe)
1 spsk.dijonsennep
1 spsk.finthakkede friske krydderurter
 


Opskrift:

Strudsesteakene steges i smør på panden ca. 2 min. på hver side. Under stegningen krydres de med salt og peber. De tages af panden og pakkes ind i stanniol.

Imens steges svampene i lidt af smørret på panden, krydderurter kommes ved og steges et par minutter.

Derefter koges panden af med hvidvin. Resten af smørret, creme fraiche og dijonsennep tilsættes og koges ind til en cremet sauce.

Serveres med årstidens kartoffel.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6474 gange,
og udskrevet 282 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu