Strudsesteakene steges i smør på panden ca. 2 min. på hver side. Under stegningen krydres de med salt og peber. De tages af panden og pakkes ind i stanniol.
Imens steges svampene i lidt af smørret på panden, krydderurter kommes ved og steges et par minutter.
Derefter koges panden af med hvidvin. Resten af smørret, creme fraiche og dijonsennep tilsættes og koges ind til en cremet sauce.
Serveres med årstidens kartoffel.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7049 gange, og udskrevet 312 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider