Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Strudsesteg i estragonsauce

Strudsesteg i estragonsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteg

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :





Ingredienser:
600 g.strudsesteg (f.eks. cuvette)
2 dl.tør hvidvin
 lidt olie
 salt
 peber
1 tsk.estragon
2 tsk.citronsaft
2.5 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Kødet marineres i 1 dl hvidvin i ca. ½ time.

Tages op af marinaden, brunes i en gryde og drysses med salt og peber. Tilsæt marinaden, estragon og citronsaft. Kødet simrer ved svag varme indtil centrumtemperaturen er 65 grader C Kødet tages op og hviler tildækket i 10 min.

Skyen tilsættes resten af hvidvinen og koges ind. Piskefløden røres i og saucen koges til den cremer. Smag til med salt og peber.

Serveres med pasta og kogte gulerødder og broccoli.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3656 gange,
og udskrevet 72 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu