Strudsesteg i estragonsauce

Strudsesteg i estragonsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteg

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.strudsesteg (f.eks. cuvette)
2 dl.tør hvidvin
 lidt olie
 salt
 peber
1 tsk.estragon
2 tsk.citronsaft
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Kødet marineres i 1 dl hvidvin i ca. ½ time.

Tages op af marinaden, brunes i en gryde og drysses med salt og peber. Tilsæt marinaden, estragon og citronsaft. Kødet simrer ved svag varme indtil centrumtemperaturen er 65 grader C Kødet tages op og hviler tildækket i 10 min.

Skyen tilsættes resten af hvidvinen og koges ind. Piskefløden røres i og saucen koges til den cremer. Smag til med salt og peber.

Serveres med pasta og kogte gulerødder og broccoli.





karakterer:
Opskriften er vist 5532 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu