Kommentarer
christian johansen - 2020-09-16 08:18:31 Jeg er enig i at de flyder lidt ud men konsistensen og ikke mindst smagen er langt bedre end dem man køber. Og så skal man ikke tage fejl af at Hvis man laver Tiramisu så er den hjemmelavet.
Rasmus - 2014-06-27 12:56:35 hvor mage bliver der til??
- 2012-09-07 14:16:31 Mine blev ret vellykket. Smagen er fin - dog er de en smule flade, men ellers super. Jeg brugte majsmel (Maizena) i stedet for almindeligt mel. Og så dryssede jeg flourmelis over dem i stedet for sukker.
Kisser - 2010-02-07 20:48:19 Jeg fulgte denne opskrift som den stod. Der er ikke angivet for meget mel i opskriften og man kan godt røre melen ud i blommerne - det kræver hårdt arbejde og tålmodighed, men det ER muligt.
- 2010-02-07 20:46:43 Jeg har prøvet dennne opskrift, og må give Per ret i, at de flyder en del ud.
Jeg fulgte opskriften som den stod, og det ER muligt at vende melen i æggeblommerne - det kræver hårdt arbejde og tålmodighed, men det er muligt.
sofie - 2009-12-30 22:51:54 Opskriften duer, men ikke hvis man følger fremgangsmåden! Pisk blommer og hvider som beskrevet, men vend de piskede blommer og hvider sammen FØR melen kommes i!!!
Per - 2009-06-05 17:30:38 Nu har vi afprøvet opskriften, og vi kan ikke se at det er åbenlyst at der er for meget mel i, faktisk flyder dejen meget hurtigt ud.
De hæver ikke så meget op som dem man køber i butikkerne, så jeg vil jo faktisk tro at der skal mere mel og måske noget bagepulver i?
Vi fik vel en 20-30 stykker ud af opskriften her.
Mikael - 2009-05-22 17:29:05 Opskriften duer ikke. Der skal langt mindre mel i. Jeg forstår ikke at det er nødvendigt at lægge en, så åbenlyst forkert opskrift på nette. Med mindre man selvfølgelig syntes det er sjovt.
|