Hvidvinsdampet fiskefilet med rejeragout
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tangen udblødes let i lidt koldt vand.
Fisken gøres istand, dobbelte fiskefiletter som du normalt får deles på langs. Derefter rulles fileterne rundt om tangen til 12 ruller. Hvidvinen bringes til kogepunktet, medens løg pilles og fintsnittes. De fintsnittede løg tilsættes den kogende hvidvin, og rødspættefileterne lægges i den kogende hvidvin. Der krydres let med salt og peber og dernæst dækkes gryden af med et tætsluttende låg. Fileterne dampes i ca. 5-7 minutter under sagte blus. Når fileterne er færdige, tages de forsigtigt op af gryden og afkøles på et fad i køleskabet. Rejeragout : Mayonnaise, crème frâiche og Dijon sennep, røres sammen til en pæn konsistens og krydres med rosen-paprika, salt og peber. Rejerne afdryppes for væde og skæres i grove stykker. Rødløg pilles og finthakkes. Purløg fintklippes, peberrod rives og det hele tilsættes crèmen og omrøres. Ragouten stilles i køleskab. Anretning : Reje ragouten fordeles med en ske på en tallerken i midten. To rødspættefileter lægges på reje ragouten med en let hånd. Retten pyntes med citron og en kvist frisk dild. Server flüte til. |
|
Opskriften er vist 39608 gange,
og udskrevet 635 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (16 stemmer) |
|
Kommentarer fra Mie - 2011-04-12 20:01:28 Det er en særdeles god Rejeragout, som jeg har serveret til stegte eller frituret fiskefele`med kartofler og pyntet med citron, dil og agurkeskiver. Det var meget vellykket og til stor glæde for alle som spiste med. Hanne - 2008-08-22 17:37:42 den rejeragout er da helt exeptionel - hmmmm |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne