Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Skinkeinderlår i strimler med porrer og frisk pasta

Skinkeinderlår i strimler med porrer og frisk pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeinderlår

Ukendt oprindelseslandKilde : Bilka

Indsendt :



Ingredienser:
800 g.skinkeinderlår, i strimler 1x1x3 cm.
100 g.røget bacon i tern
2-3 porrer i tynde skiver
1 løg
2 dl.piskefløde
 blade fra 3 stilke frisk timian
 salt
 peber
1 pk.frisk pasta
 
Opskrift:
Steg bacontern gyldne på en pande, og tag dem op.

Brun skinkestrimler og finthakkede løg i baconfedtet, og lad det simre i ca. 20 min. Porrer, fløde og frisk timian tilsættes, kog tyk og smag til med salt og peber.

Kog pastaen, og drys med bacontern.

Serveres med godt brød og hvidløgssmør.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (9 stemmer)

Opskriften er vist 11587 gange,
og udskrevet 432 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

mette  -  0000-00-00 00:00:00
det er KANON MED FRISE CHAMPINONG

mette  -  0000-00-00 00:00:00
Den er super god, selv min mand som er meget kræsen syndes at vi skal have den igen

Rosa  -  0000-00-00 00:00:00
Det er for meget kød, det halve er nok, men det smager rigtig godt.