Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinkeinderlår pakket i Parmaskinke med forårssalat

Skinkeinderlår pakket i Parmaskinke med forårssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeinderlår

Ukendt oprindelseslandKilde : Bilka

Indsendt :





Ingredienser:
1,2 kg.skinkeinderlår
1 pk.Parmaskinke i skiver (ca. 5 skiver)
6-8 kvistefrisk salvie
 salt
 peber
 lidt olie
250 g.friske grønne asparges i skrå skiver
1 lillebroccoli i små buketter
2 gulerødder i skiver
1 bdt.radiser
1 agurk
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 dl.god olivenolie
1/3 dl.balsamicoeddike
1 fedknust hvidløg
1 tsk.dijonsennep
 salt
 peber
 


Opskrift:

Brun skinkeinderlåret i olie, krydr med salt og peber. Pak det ind i Parmaskinken. Stik kviste af salvie ind under Parmaskinken og sæt stegen i ovnen ved 180°C i 1 time.
Lad stegen trække 15 min. tildækket inden udskæring.

Asparges, broccoli og gulerødder dyppes et kort øjeblik i kogende vand og afkøles straks under den kolde hane. Agurken flækkes, udkærnes og skæres i skiver. Peberfrugt skæres i strimler, og radiser halveres. Bland alle grønsagerne i en skål.

Blend olie, balsamico, hvidløg, sennep og salt & peber sammen og hæld den over salaten.

Serveres med godt brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8129 gange,
og udskrevet 196 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu