Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marineret skinkeinderlår med hasselback kartofler og ovnstegte tomater

Marineret skinkeinderlår med hasselback kartofler og ovnstegte tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeinderlår

Ukendt oprindelseslandKilde : Bilka

Indsendt :





Ingredienser:
1,2 kg.skinkeinderlår
6 storetomater
18 kartofler
1 dl.soya
1/2 dl.engelsk sauce
1 tsk.tabasco
2 fedknust hvidløg
 salt
 peber
1 spsk.sukker
1 bægerkvark
 hakkede krydderurter
 saften af 1/2 citron
1 fedknust hvidløg
1 spsk.soya
1 spsk.engelsk sauce
 salt
 peber
 


Opskrift:

Bemærk: Opskriften skal påbegyndes dagen før, den skal serveres. Ingredienserne til marinaden blandes; soya, engelsk sauce, tabasco, hvidløg, salt & peber samt sukker. Læg skinkeinderlåret heri, og lad det marinere i et døgn i køleskabet. Kødet vendes ofte.

Tag kødet op af marinaden, og dup det tørt med køkkenrulle. Brun kødet ved kraftig varme på en pande, og sæt det i ovnen ved 180 grader C i ca. 1/2 time.Tag stegen ud af ovnen, og lad den trække 15 minutter tildækket inden udskæringen.

Tomater halveres, dryppes med lidt god olie og drysses med salt og lidt sukker. Sæt dem i ovnen ved 180 grader C i ca. 15 minutter til de er faldet sammen.

Kartoflerne skrælles, ridses og pensles med olie eller smør. Bages i ovnen i ca 1 time ved 180 grader C.

Ingredienserne til den kolde sauce røres sammen: kvark, krydderurter, citron, hvidløg, soya, engelsk sauce samt salt & peber. Pyntes med brøndkarse.

Retten serveres med godt brød og hvidløgssmør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18871 gange,
og udskrevet 417 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu