Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Marineret skinkeinderlår med hasselback kartofler og ovnstegte tomater

Marineret skinkeinderlår med hasselback kartofler og ovnstegte tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeinderlår

Ukendt oprindelseslandKilde : Bilka

Indsendt :



Ingredienser:
1,2 kg.skinkeinderlår
6 storetomater
18 kartofler
1 dl.soya
1/2 dl.engelsk sauce
1 tsk.tabasco
2 fedknust hvidløg
 salt
 peber
1 spsk.sukker
1 bægerkvark
 hakkede krydderurter
 saften af 1/2 citron
1 fedknust hvidløg
1 spsk.soya
1 spsk.engelsk sauce
 salt
 peber
 
Opskrift:
Bemærk: Opskriften skal påbegyndes dagen før, den skal serveres. Ingredienserne til marinaden blandes; soya, engelsk sauce, tabasco, hvidløg, salt & peber samt sukker. Læg skinkeinderlåret heri, og lad det marinere i et døgn i køleskabet. Kødet vendes ofte.

Tag kødet op af marinaden, og dup det tørt med køkkenrulle. Brun kødet ved kraftig varme på en pande, og sæt det i ovnen ved 180 grader C i ca. 1/2 time.Tag stegen ud af ovnen, og lad den trække 15 minutter tildækket inden udskæringen.

Tomater halveres, dryppes med lidt god olie og drysses med salt og lidt sukker. Sæt dem i ovnen ved 180 grader C i ca. 15 minutter til de er faldet sammen.

Kartoflerne skrælles, ridses og pensles med olie eller smør. Bages i ovnen i ca 1 time ved 180 grader C.

Ingredienserne til den kolde sauce røres sammen: kvark, krydderurter, citron, hvidløg, soya, engelsk sauce samt salt & peber. Pyntes med brøndkarse.

Retten serveres med godt brød og hvidløgssmør.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 19608 gange,
og udskrevet 431 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu