helt afpudset skinkeinderlår700 g. helt afpudset skinkeinderlår
1
stykke fedtnet der passer til kødet1 stykke fedtnet der passer til kødet
1
lille håndfuld persille1 lille håndfuld persille
1
kvist
rosmarin1 kvist rosmarin
3
blade
salvie3 blade salvie
1
lime1 lime
salt salt
peber peber
1½
dl.
vand1½ dl. vand
1
delt løg1 delt løg
1½
dl.
fløde1½ dl. fløde
Opskrift:
Hak, persille, rosmarin og salvie. Riv limeskallen fint og bland den med krydderurterne. Bred fedtnettet ud på et bræt. Klap krydderiblandingen ind i kødet, læg det på fedtnettet og krydr med salt og peber. Pak nettet om kødet, så det er helt dækket og brun det på alle sider i en gryde uden tilsætning af fedtstof. Dæmp varmen og kom vand og løg ved. Lad kødet snurre lige netop mørt under låg på 35-40 min., prøv evt. med et stegetermometer, det skal vise 65º. Tag kødet op og lad det hvile indpakket i alufolie i 20 min. Tag løget op af skyen, tilsæt fløde og kog det igennem. Smag til med salt og peber. Skær kødet i tynde skiver og servér det med kartofler og årstidens grønsager.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 7059 gange, og udskrevet 98 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider