Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Strudsesteaks med Madagascarpeber

Strudsesteaks med Madagascarpeber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :





Ingredienser:
4 strudsesteaks
 Madagascarpeber
2 dl.rødvin
4 spsk.creme fraiche
1 spsk.dijonsennep
 smør
 salt
 


Opskrift:

Krydr strudsesteakene med Madagascarperber og salt og steg dem i smør et par min. på hver side. Pak kødet ind i stanniol.

Kog panden af med rødvin og reducer saucen til 1/3. Rør creme fraiche i og lad det simrer lidt. Lige inden servering smages til med dijonsennep.

Anret en strudsesteak på hver tallerken og hæld saucen over.

Serveres med råstegte kartofler; grøn salat med æbler i og hertil en let sennepsdressing.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5312 gange,
og udskrevet 99 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu